Friday, March 29, 2013

hey ho! pejam celik pejam celik..cepatnya masa berlaluuuuuu...panjang sket uuuu tu sebab seriously rasa cam nak mengeluh panjang pun ada..nak tarik nafas lega, belum lagi :')

sedar tak sedar,tinggal lagi 5 bulan je segala keserabutan ini bakal terungkai.ha ha ha..tapi jangan nak diserabutkan sangat pun..sebab benda yang kita nak buat ni, ibadah. dan juga tuntutan Islam..tapi...tapi...serious saya lapar. eh? tiba-tiba selit kelaparan pulak (haha..sebenarnya tengah tunggu Dominos Pizza.ada ke patut dia kata delivery dia 1 jam setengah??gilo ko apo? tapi sebab lapar..dan teringin..tunggu jugaklah..so konon nak bagi hilang lapar, blog ler jawabnyaa..) back to the story..hmm nak kata nervous? excited? looking forward? of course ada.tapi kalau ada orang tanya "takut tak?" pehhh serious takut..SERIOUS,TAK TIPU! dalam masa 5 bulan ni juga, saya bakal menjadi isteri orang.uishh..besarnya tanggungjawab tu..senang dapat pahala dan senang jugalah saya nak dapat dosa :(  ish ish ish..semoga Allah permudahkan semua tu..i'm sure most people yang dah kahwin,dah ada anak..akan cakap "ish..kawen senang jee...akad nikah..sudahhh..settled!" hahaha..i wish..i really really wish..it will be that easy..tapi janganlah kita anggap sebagai beban pulak,kan? ye dak? hehe

saya tahu, kahwin tu best (haha! quoting on most of my besties yang dah kawen lah kan..) but what's behind the marriage life tu,semua rahsia rumah tangga masing-masing.kan? :) tapi i really really hope that although hardships or easyships (ada ke? :P)  i will try my best to be the best i can lah..he he he..amin In Shaa Allah.. (ketaq lutut!) Allah knows what's the best for us,right?  oh well, i better stop now..just some thoughts that had been inside my head lately..so,lets just go with the flow..although to do lists sangatlah panjang berjelaaaaaa..haihhh...tapi..tapi...in Shaa Allah..may Allah guide me to the right path :) kan? kan? ok. toodles! much love xx

erinchunk circled @ 11:09 PM

1 people circled

Post a Comment