Sunday, August 28, 2011

Haluuu..subhanAllah..cepat betul masa berlalu..and another couple days to go before Ramadhan gone and leave us :-( as for me..these few days busy nak buat last preparations before balik kampung for raya.annually memang akan keluar berbuka puasa with chunkie and hubby.alhamdulillah encik dapat join arini..although sekejap..but i am super happy to meet chunkie :-) :-) she sudah pakai braces and shoooo cute!!

and mino is always the funny guy.i am glad that nuwen is happily married to him :) bless u!and its my last day to hang out with encik before raya :( but i got schmacking cute kasut raya for that :"> sankyouuu..although sekejap lepak with nuwen,hubby,leeza n encik.that night sempat jumpa farah and fanfan for tutti frutti.salam raya and head back home to continue pack for raya.sedih..dah hujung-hujung Ramadhan ni..rasa sayang and rindu kat kawan-kawan membuak2.rasa kalau ada tersalah kata tersilap laku tu..rasa nak mintak maaf sangat-sangat.kadang-kadang tak sedar.kadang-kadang emo.kadang-kadang menstrual :P tapi most of all..memang dah khilaf diri sendiri.nampak kesalahan orang jauh sebatu.salah diri sendiri depan mata tak nampak.

nak ambil kesempatan ni untuk nak ucapkan Selamat Hari Raya.Maaf Zahir Batin to all my darling friends.yang rapat.yang dekat.yang jauh.semua saya mohon maaf.to Farah,Idrina,Via,Shoe,Alia,Azz,Fiza,Kaem,Jid,Lela,Dey,Alang D,Aju,kak Meg,Chacha,Shila,Nuren,Ajin,Hikma,Madine,Denise,Ida punk,Mala,Qoyye,Azna,Dayah,Wawot,Alan,Acai,Aliaa,Lam,Ayuni,Aiffa,Farah Khairina,Shahnaz,Aysha,Dhila,Aliana,Intan Azura,Reenee,Nadhira,Emma,Edd + Emma,Ajah,Nad,Opy,Ecah,Nonon,Siti,Falihan,Daus,Zama,Abg Faizul..to allll yang I tak mention..kita jarang-jarang jumpa.tapi saya ingat kat semua.cuma tak sempat nak jumpa sorang-sorang from time to time.it's either too busy or too selfish with my own life.mintak maaf kalau ada buat sapa-sapa kecik hati,terasa hati,halalkan makan minum saya kalau saya ada terlupa nak bayar.memang terlupa sangat2.sebab saya ni memang PELUPA :P tapi kalau nak suruh saya bayar.bagitau..insyaAllah saya bayar.kalau ada yang saya terambil duit,secara rela atau paksa :P saya harap dihalalkan.kalau nilainya tinggi,bagitau saya supaya boleh bayar balik.saya takut roh tak naik ke langit..nanti :( all in all,despite all the sadness and all the bad things happened between us (whoever you are) i hope you will forgive me and all of you will enjoy your Syawal,as much as I will.and may Allah bless all your kindness to me.i may not able to repay now,but insyaAllah,Allah will definitely repay for every kindness you did to me some day.and specially to my family,u know i'm like dat.i am always the spoil brat who wants everything her way!:P thank you for loving me for who i am as i always love all of u for eternity.insyaAllah..

SELAMAT HARI RAYA,MAAF ZAHIR BATIN.have a blessing Syawal.and cherish every people around you :) much love xx

erinchunk circled @ 1:14 AM

0 people circled

Post a Comment