Tuesday, December 14, 2010

it was mundane monday..as usual.ada ke orang suka hari Isnin?mesti ada perasaan malas nak bangun.sambil tarik selimut berdoa semoga ada lagi 5minit lagi..padahal jam dah pukul 715.ofis masuk kol 730!hmmphh! (eh bukan saya lah) dahla malam sebelum tu tak best langsung sebab nak tengok tv,ayah tercinta pegi conquer tengok bola.kelantan lawan kedah.hoh!lagi takde semangat nak tunggu turn tengok tv.terus tido.lagi sengal bila jiran rumah bawah (rumah kan ber tujuh belas tingkat sekarang.heh :P ) rasa "it's time" untuk mengetuk dinding rumah sambil menukul kayu dinding besi.semua dia nak ketuk! kol 2 pagi baru boleh lena.terima kasih jiran tetangga >:P

so di pagi isnin itu,terasa sangat kusam masam semua ada.nak makan pun takde mood.makan roti tuna je.tu pun buat sendiri kat rumah.sebab dah bosan nak makan ape kat cafe tu :( tiba2 bos pagi2 buta panggil "nah amek lah.main2.install lah ape2.." saya pun dengan mata bersinar.. "WOWWWW..bestnyaaaaa!! boleh install ape2 je boss??" (T___T) terharu sambil rasa macam nak menangis.kali pertama bertentang mata..macam OMAGAD! KAULAH CINTA PERTAMA DAN TERAKHIR.haha!

tengoklah orang jakun campur excited campur tamak.sebelum tu memang tengah main iphone kawan pun.sebab hari2 suka pecahkan rekod ijeweled dia.pastu main angry birds sebab kan since semalam bad mood tak cukup tido.so nak masuk opis pun nak jadi angry jugak lah :P pastu sekali! bos kasi main IPAD dia daaa..muka memang teruja nak mampus.testing taip guna dua tangan.pehhh cekap cemerkap semua ada!memang best babe!! cuma tak feel sebab tak rasa key ape kita tekan masa menaip tu kan.tapi cam hoh!pandang orang meja sebelah sambil menaip sure berlagak gila.sebab dulu kita menaip ikut rasa kat jari.skarang menaip ikut IPAD rasa jari kita =B gila berlagak ko minah!! MUAHAHAHA!!

tapi..semua keindahan itu hanyalah untuk sehari je.HAHA!siap semua dah bercita2 konon nak buat letak cek hantaran lah (tiba2 cam terfikir camne nak letak cek..scan gamba cek pastu display?) nanti sure orang cakap "elehh..sape2 je boleh scan gamba cek then letak kat situ!! pooodahhh!!" so sambil berfikir.daripada letak cek...baik letak je atas dulang tu! HAHAHAHA..sure orang tak sempat nak tengok cek yang terpampang masa hantaran.angka kosong pun tak sempat bilang sebab lagi tertarik nak tengok IPAD! hoh! BERANGANNNNNNNN!! bukan mainnn lagi ko eh?? hehe..but oh well.at least it made my monday not so mundane anymore.thanks bos!kasi pinjam..walaupun sampai bateri tinggal 43% je.HAHA! i might be considering to get one.erm..when i'm richer? :P

p/s: i still ♥ my baby vaio ;) baru setahun jagung..aku takkan menduakan muuu..eceh!:P

erinchunk circled @ 9:27 PM

2 people circled

Post a Comment