Sunday, September 19, 2010

heee..sowieee..saya super duper duper duper malas nak update sebab saya berada di dalam mode raya.imagine 12 hari saya bercuti!macam nak pegi mana kan??seminggu duduk kat kampung.makan makanan kelantan.haih..sangatlah syurga ok!yes.syurga =B sampai sanggup tunggu restoran sahabat terdekat (close friend) untuk dibuka.Jika anda ke Kelantan,jangan lupa singgah ke Restoran Syam.itu restoran kawan saya.nama dia Syam.betul,tak tipu =) pastu..pastikan anda memakan Chicken Mango dia.THE BEST! eh bukan..its THE BOMB!sekali letak je kat meja terus hilang!sangat laris ;o) jadi..saya akan bercerita lebih lanjut nanti k.saya memangggg sangat malas nak update.sebab saya busy tengok How I Met Your Mother.season 1 sampai season 5.hebat kan? sekarang saya dah takde benda nak tonton.jadi nanti saya rajinkan diri update blog.haha!

ok LAME erin ;P sorry peeps.will update more later ok.sooo many things to tell you guys.and i'm attending a 'wait for it' LEGENDARYYY wedding soon.will update on that soon!oh!

SELAMAT HARI RAYA and MAAF ZAHIR BATIN.have a blissful and blessed Syawal =)

much love xx

erinchunk circled @ 11:19 PM

0 people circled

Post a Comment