Wednesday, September 29, 2010

helo.i've been away for awhile.raya is like A WHOLE FIGGING YEAR ke?haha hari2 minggu mesti ada open house.tapi kami cuba untuk menghad kan.satu buah sehari.tapi last week terlajak 3 buah sehari.oh tapi hari ahad.bercuti 'open house'.harus close house jugak sekali sekala.penat woo..asyik makan.perut besar tapi badan kecik boleh duduk diam.sebab korang makan banyak pun tetap kecik.kat opis plak hari hari vendor ajak makan sedap2.hotel pullman lah.taman botani lah.TM lah.encoral lah.hoh!gilo apo?nak metakan darah ke?? (betul ke ejaan saya?hehe) lepas tu..minggu ni saya pun tak makan banyak sangat.sebab konon nak simpan perut untuk hari jumaat.jamuan ICT.gilo? ada satay,laksa,ice cream,rendang,lemang,and all those motherF****s!haihhhh..hari raya can be crazy sumtimes.besides duit raya and bersalam2an..menambahkan dosa nafsu tamak haloba!betul tak?

lepas tu bila dah rasa insaf..taknak makan banyak..tiba2 pegi jogging tasik kat cyber sampai dua round.sampai sakit pinggang tulang belakang semua.*gigih* and guess what? harini dapat makan free yang 'rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari' *sigh*

saya memang sangat suka ini grilled chicken.makan pun setahun 2-3 kali je.kesian kan?sebab takde orang nak bawak pegi sana.plus,encik bukannya suka makan tak berkuah :P so harini ada meeting kat JPA,cyber.maka menuju puncak 'restaurant saba' hehe.sambil makan makanan arab yang lazat yum2 =P haihhh..penat je berlari 2 round dengan gigih.kini mungkin sudah naik balik 3 kilo. (mungkin aa..) hehe..jadi,bagaimana sekarang? =P

erinchunk circled @ 2:19 PM

1 people circled

Post a Comment