Tuesday, January 19, 2010

wowww these days.i am super duper lazyyyy..i have never felt this lazy before!! i havent jogged for almost two weeks now.yes i am now officially ayam pancit.eh pencen? eh pancit ke pencet??wth!anyways..i did go for a decent 1 hour walk with dad last saturday and shitty enough..i am damned!sangat semput.berpeluh2 and tercungap2.it must be the food from previous weeks.sila komplen hormon saya yang sangatttt pelik sebab saya sudah tidak normal.but thank god no menstrual motherchucker like last month. (ok see!that's why i dun like this.i curse.a lot!)

so,for the past month!lets start with december : tgif a week before christmas,christmas eat jco junkie watsoever,the week after was Pizza Uno (ya Allah rasa cam nak pengsan sedap please~) then satay kajang the next day!,the next week new year's eve.dad's birthday,pizza hut (pizza again!),the week after was kfc,and then nandos! (sila bunuh diri.tiap2 minggu is junkfood),then the week after..which is last week..weddings.kfc lagi.mcD.and then met pojoe and had A&W mozza burger ages tak makan wehhh..sumpah sedap!and then no jogs AGAIN!and i had chicken chop.nasi ayam kukus tak sedap and mac n cheese with beef strips with shila!so erin jangan buat2 terkejut kalau tiba2 berat ko lebih dari angka 5 dihadapan minggu ni.pfftt! and today!! i had chicken chop again!! (haihh hormon.cepatlah menjadi manusia biasa.boleh tak jangan jadi avatar..a.k.a makhluk asing)

so saya nekad.minggu ni.kena start jog 3 kali seminggu.sila jangan turun hujan pada jam 6-7pm supaya saya sempat jogging 4round di taman kesayangan.lepas pukul 7 nak hujan,hujanlah :P pastu,minggu ni jugak saya taknak makan sedap2 (penipu!tadi baru nak masuk kenny rogers gara2 teringin mac & cheese) saya nak makan simple2.ok tipu lagi.minggu niii je last!janji! saya akan start balik workout next week.sebelum ke b***.supaya saya ada tenaga nak panjat bukit gunung ganang bagai.weehooo!

so gemok2 sekalian..oklah jangan panggil camtu,tak sopan.kita tukar ayat..so,gadis2 yang tak berapa kurus tak berapa besar badan sekalian,kalau nak makan.makan je..yang penting,happy.kan? (lepas tu ko lari sepuluh round.setempat pun takpe janji 10kali :P supaya sedapkan hati sebab baru lepas makan dinner..pastu blogging atas katil.bagus!)

when nothing else matter..but ur tummy is bigger!teheeee :D much love xx

erinchunk circled @ 7:43 PM

2 people circled

Post a Comment