Sunday, November 01, 2009

yo.hari minggu yang best!dapat tido yang lena.teh ais yang sedap (as always).dan jogging yang sempurna.cewah :P kenapa mesti hujan semalam?sudah lari routine gue.pfft.tapi takpe.hujan pun best.lama tak overslept on weekends.last time i check..it had been almost a year i havent wake up at 12 or 1 pm on the weekends.tahniah! ;p alah..my overslept lately pun pukul 9 je.SEMBILAN JE?? oh tapi lately memang tido cukup giler!like pukul 12 tu maximum i could stayed up.then sedar2 dah k.o depan pc.tengok2 jam dah kol 6 :P pernah tido kol 1 pagi end up esoknya lambat pegi keje.haihhh cepatlah pindah rumah baruuuuu..i wanna wake up at 8 pleaseeee..i miss those days!! T__T and i am officially broke like mc hammer broke!:P

i owed dad like god knows how much lah kan.tsk.tapi kira kena bayar balik.unless daddy is kind enough to kasi loan separuh harga.haha.siot je! but damn i can't wait for payday.most of my friends yang baru masuk pun dah dapat gaji!kitorang still nyawa2 ikan ni.dah sebulan tak bergaji.although nanti end of this month (since now is already november lah kan) insyaAllah gaji masuk double.tapi nak tunggu hujung tuu..oh bulan!enngan melayan diri ku lagiiiiiii..pabila airmata membasahi pipi T__T huuuu sangat sedih.sebab tengok baju cantik2 kat OU takleh beli.tengok beg ini dengan lirikan mata yang tidak mahu melepaskan pandangan!hoh!

haihhh...mengeluh panjang tuan hamba :P sedih wooo..tengok tapi tak mampu nak beli!takpe!beta nekad :P hehe

banyak giler benda nak beli nih.nak guna kredit kad memang jauh panggang dari api.sebab memang tak ada pun.haha.so baik shadap kan? :P pehtu plak tiba2 tengok jiran hujung umah tu beli ini!! aduihhhh lagi bikin panassssss!!

exactly color ni.bentuk semua serupa lah! (of cos lah kan :p) pehhh..siap lalu sebelah kita lambai2 plak tu.hish!ini mendatangkan kemarahan! (emo plak!hahaha) haihh..takpelah.tak dapat naik.tengok je sambil drooling =p~ hehehe..alaa berangan je lah kan.tak salah ;) mimpi itu indah.cewah!

so now i kena shadap.buat keje.masuk gaji nanti baru i boleh bising.lompat2 happy.terus beli ah beetle tu.aku kisah hape!hahhahaa! eh tak,beli miniature je lah kan :P (dah ada pun.kaler merah hot.auw!) tapi nak beli besar sikit lah.so that kira cam angan2 akan tercapai lah.mula2 beli miniature kecik.pastu besar sikit.pastu kita beli yang besar terus.kira one step at a time (AHAHAHAHHAHAHAHAH bengong!) so cukup setakat ini angan cik erin kita.paper proposal tak siap lagi.esok kena hantar dah.jumaat ni fizah nikah!! OMG OMG!!can u believe it??? cepatnyeeee masa berlalu.i am so nervous!!! i hafta get things done semua.jangan makan nasi semua.sebab sabtu kena suck in my guts.haha!ok peeps.i hope u had a great weekend! i know nadz did.she got her lontong of cos ;) senyum sampai telinga makan lontong ye..hehe..

unfortunately,takziah to my dear friend,karimah.her only brother had just passed away.innalillah..i hope ur being strong there babe.i'll be aroun.semoga Allah tempatkan arwah bersama orang-orang yang beriman.Amin..Allah knows what is best for him.hope all is well.much love xx

p/s:dalam kegembiraan kita,jangan lupa ada yang bersedih..cest la vie.

erinchunk circled @ 8:45 PM

2 people circled

Post a Comment