Monday, September 28, 2009

ishhh seriously..i feel weirdly nervous.happy and anxious?nervous that i'm about to step into a new world (very protocol.shucks!) happy because saru called.and mengucapkan goodluck sebelum beliau bergegas ke kelas pagi ini (dia baru senin!kita dah nak selasa.pfft!) sankyuu saru :) oh dan juga i got my beloved soto with begedil today!!thanks mommy <3 i lap u!! and i,is anxious because i is so freaking out and i do NOT know what to expect tomorrow!yes.erin is the most nervous person on earth when it comes to meeting new people or whatsoever.mak nervous nyahhhhh!!

alhamdulillah.car is fixed.rupanya exhaust tercabut dari hook nya.ganasnye ko erin!!nasib baik! :P dan kereta juga siap dihantar carwash semua ;) semangat ni!azam baru menempuh dunia baru.mak aih~ macam nak pegi berperang :P sila skema.macam omputih kata.."i hope ur wearing your clean underwear.." supaya anda tidak terkena suwey pada hari pertama.lol!i was complaining to dad about having trouble to understand the whole Malay terms used in the surat surat yang complicated kena isi borang watdehel semua.aiyo..menangis aku nak memahamkan bahasa yang komplikasi tuuuuuu!! help help! (padan muka ko erin!sape suruh BM dapat B!:B )apepun yang penting,kain batik dah beli tsk :') covered shuz watdehel,sudah ada.dan tas tangan skema (sumpah aku rasa cam askar jepun!) haihhh..i know u guys know where am i heading right?i mean..new job --> (lantak ko skema ke tak skema.sengsara ke hape ke..yang pasti..) --> masters (insyaAllah).at the same time.i am sure.this is what i want.maybe like mraz said.."go make ur next choice,be the best choice" so this is my next choice.and i hope it's for the best.insyaAllah..

apepun,lets hope that i will put my best effort to reach my dream goal.pray for me people.i know u love me :P coz i,is LOVE uh-youuuuu!! <3 ok.kena tido awal.have a great week!semangat semangat! s.y.m.p ;) much love xx

erinchunk circled @ 7:49 PM

5 people circled

Post a Comment