Saturday, September 26, 2009

ok.tengah happy ada mood semua.baru lepas balik from open house.still no sign of soto terbaekkk! :( but dapat roti jala lagi ;) and urm harini decided to makan banyak sikit.but in a small portion.ada ayam 'fried chicken' tade kentucky kat depan.ada buah celup coklat.sorry,tade stroberi celup coklat siti nurhaliza ok.sila hampa :P ada chocolate indulgence.ada kambing golek.ada mee rebus.ada nasi beriyani.satay.char kuey teow.nasi dagang.cocktail pudding.teh tarik (perghhhh!!ni memang mengidam) ada macam2 lagi.tapi saya sebat hanyalah satu senduk char kuey teow.sepotong kecil chocolate indulgence.secubit ayam goreng.3 cucuk satay = 3km esok! T_T dan buah celup coklat.tu je ;p no nasi yet,today.and met kak maznee at dato zainal's.still slim altho berbadan dua?woww!memang bagus.so todayyy..ada orang tu..kol 715 (mata saya terkulat2 baru lepas baring2 lepas solat subuh sambil tunggu encik monkey reply message yang agak perlahan.tsk.)

dia sms saya.dia kata :
"ewinnnnn..morninnnngggg.." (ok ni ayat mukadimah manis macam gula.haha)

pastu message bersambung :
"i teringin lontonggggg seksyen 14!!!!kalau tutup second choice village park..wat say u??"

(notice the tanda seru and the longggg 'g's hahahahaha!! saya tak exaggerate,ok.memang dia taip camtu :P) saya hampir reply "i say sleeeppppyyy" ;p ok2 tipu je nadz.jangan marah!hehe..so saya kan kawan yang baik lagi memenuhi kehendak kepinginan ibu ibu mengandung :P so saya baruuuu nak reply.tiba2 fon berbunyi!hahahahah! ok the rest u can tell! masa tu pukul 730!dia kasi chance bersiap 15 minit je!! T__T nasib baik ssp dah menerapkan nilai nilai jalan jangan seret kaki,jalan biar laju and mandi biar 2 minit!yes,dua minit tu cukup lama ok.nak mandi lama2..sila mandi tengah malam :P

so 745 tajam.dia dah sampai!saya plak tak jumpa tudung!!nasib baik jumpa.kalau tau sure dah hon hon hon kalau boleh ada hon yang boleh buat announcement "Erinnnnn CEPATTTT~~" mesti dia tekan tiga kali..hehehe..so bertolak lah kami ke seksyen 14.tapi hampa.lontong idaman masih bercuti T__T sabar ye nadz..

pencarian diteruskan ke village park (ingat,kalau tutup..second choice is village park ;P) so sampai2.terus tak ragu2.order lontong.and saya yang kempunan soto.mengorder soto terbaekkkkk di uptown ;) ya Allah.terima kasih!! idaman ku tercapai.lontong yang diidam,soto yang dapat ;p


wahhhhhh saya terharu T__T siap tepuk2 tangan sebab happy giler dapat makan soto yang sedap.tapi still nak soto yang ada bergedil tu.*masih mengidam* so idaman kedua adalah milo dinasaru (memang sengaja eja salah.takyah nak buat line merah bawah perkataan macam MS Words plak :P) arghhhhh..hari yang bahagia lah wa cakap lu (apesal rempit tiba2??)


so saya happy muka tableh blah semua.nadz macam ok2 je.and oh my nadz,very the cengkung please :P well i hope in her fourth months,she will be ok and the baby tak meragam ;)

nah!amek gamba wajib dari kami sambil tunggu traffic light :P
kami ingin mengucapkan selamat hari raya kepada puan azzahraa yang berada jauh diperantaun supaya pulanglah cepat2 dan mari kami kidnap anda setiap hari sabtu dan ahad untuk menikmati juadah yang boleh menembamkan pipi anda yang comel lagi gebu tu.ucapan ampun dan maaf sebab tak dapat beraya di london bersama suami tercinta.eh salah!bersama puan azzahraa tercinta.sekian :P

so mission.still unaccomplished.

nadz : lontong seksyen 14
erin : soto pakcik gemuk (T__T)

ok.nak baring2 golek.tunggu makan malam plak.lapar plak tak makan nasi niiiiiii..esok open house ex boifren.(memang takkkk lah kannn) harap2 ada soto.sebab dia pandai masak soto ;) ok.have a nice bloating weekends session.much love xx

p.s : still nak update on raya.macam tak lengkap plak tade gamba raya kat blog,kan? ;)

erinchunk circled @ 5:00 PM

1 people circled

Post a Comment