Thursday, August 27, 2009

had an amazing buka puasa at the Armada Hotel yesterday.sorry no pictures were taken but i curik from farihan.since my hp battery was 'kong' and i don't want to end up looking too eager eating all those delicious dishes (ceh!!:P) but we had like s0ooo banyak wehhhhh!!tapi alhamdulillah tak membazir sangat.because the three of us decided to share with the whole table.(boss besar pun siap ambilkan sup tulang bagi kitorang makan kitorang plak nak tamak makan bertiga.dahlah dia bayar :P)

our food.hoh.tengok tu,tamak tempura calamari salad semua nak sental!(T_T)
so ini adalah muka kekenyangan kami.haihhh can u imagine what we ate?jap tarik nafas.insaf (T_T) lepaskan.huh! we had kambing,nasi beriyani,daging dendeng,ayam masak merah,calamari tempura,veggie tempura,ada char kuey teow tapi tak ambik,ada roti canai pun tak ambik,(meja dah penuh separuh,lauk untuk 3 orang :P) and then we had satay,mussels,salad superlove!,sushi,kapa maki,otak2,ok here goes dessert,chocolate cake tiga jenis : moist,sponge and dark choc,very yummmy one! (T_T) and tiramisu cake,cheese tart!,choc bread pudding,goreng pisang,kuih cara,adoih dah semput dah.ouh then we had ice cream!mula2 tamak nak makan sorang 3 scoop.sekali satu scoop sorang pun dah tak larat.HAHAHA.setannnn setannn!! :') but each menu we took only one portion lah.takde nak sental 10 biji sorang!pengsan kut! hahaa..thanks mr.leong.we love you! :") (eceh asal makan free je we love u.asal keje je we hate u.lol)

so balik rumah,kekenyangan and tido lena sampai bangun sahur terus nak blogging :D:D well alhamdulillah,everybody knows that its already the 6th day.and as soon as merdeka emerge, dah lagi 20 hari tinggal.cepat kan?pejam celik pejam pejam pejam.eh celik balik! (sebab kat office semua muka macam nak tido.haha) so untuk mengelakkan mengantuk.mainlah ini :P

haaa...the best game lah!!saya sedang memupuk2 pekerja restaurant supaya tenaga sentiasa 100 % untuk menjalankan pekerjaan mereka (eceh!) tengok muka saya,punya cun!mata ala2 kuyu.baju nak pink aja (kata chef!) siap ada pakai rabbit's ears tau.comel kan?:P meja restaurant pun dah tambah supaya customer datang duduk pastu tak sabar sebab pekerja buat keje lembap nak serve derang :') padahal derang yang tak sabar.baru masuk 3 saat dah keluar balik.penat tau cari ingredients siap nak buat pumpkin pie lah,lobster semua kasi makanan semua sedap.huh! (semangat tak??) so,anda bosan?mengantuk di tempat kerja? haa..bertukar lah kepada celcom :P eh,haha salah.gunakanlah facebook.korang main game sampai lebam (elehh macam tak tahu..asal online je tengok semua pun duk main farmville.ape kelas!:P) so jadi macam saya,pegi keje.tak mengantuk ;) eh tapi keje mesti jalan ok.ini khidmat nasihat dari pro multitasker je.hanya i dan alia je boleh buat.kan lia?hahaha..ok.nak sambung tido.another two hours to work.have a great day!esok jumaat!cepat kan? ;) much love xx

erinchunk circled @ 6:05 AM

3 people circled

Post a Comment