Sunday, May 24, 2009

morningggg..i am s0o hungry right now.i ate vanila coke for dinner.sarsi for supper.yeah..two canned drinks in a row.but i am so addicted to vanilla coke.and it really irritates me when i asked for vanilla coke,they will say they don't have it.

scenario one @delicious one utama :

waitress: can i have ur order please?
(dalam hati nak je cakap : noo..my order is mine.yours is yours!haha.ok,lame)

me: urmmm..do u have vanilla coke?

waitress : what??? vanilla what?
(dahlah rupa memang sah2 bukan malaysian.slang dia irritating giler.pastu bila cakap macam aku ni yang tak faham english..siap buat muka macam aku ni tak pandai baca order!!)

me : VANILLA COKE!!
(i know its not in the menu,mana tau tiba2 dia lupa nak include:P)

waitress : no marm we donk heave anny vanilla coke here

(sambil buat muka.macam shialll)

dalam hati..sumpah seranah.kut ye pun takde..tak payah buat muka.aku yang bayar gaji dia kut kalau dia amek order elok2.pffttt!dahlah slang english dia macam sumpah aku tak faham.selalu pegi delicious memang agak bengang dengan waiter2 derang yang sangat stucked up.bodoh.so yeah..if takde vanilla coke.cakap elok2.tu je.senang.

then i go to rasta.hello!! rasta wehhh..should have THIS kind of coke.sebab vanilla coke is super cool tau.(ok.maybe to me je kut :P) so i went and ask :

me : bang,ada vanilla coke?

abang amek order : :D takde ..

me : hmph..okay.takpe2..


walaupun hampa.tapi tak marah sangat.sebab abang tu sengih.sedar diri yang dia tu ambil order je.tak payah nak buat2 muka macam bagus kedai dia tak jual vanilla coke.padahal vanilla coke tu sangat cool kalau diminum di rasta B-)

so begitulah..i think that everywhere should have vanilla coke.for addicts like me.haha.haishh..so hungry lah.i want to go eat laksa johor lah =p~ and go to OU.do some syiokkkkpinggg..and watch angels and demon ;) ingat nak pegi syiokping DVD jugaklah.so many DVDs havent watched yet.i miss lela.i always love going to her house and she has all the latest dvds.haha (nampak sangat kaki cetak rompak) yesterday she called me all the way from norway.hehe.rinduuuuuu!! i was so happy to hear her voice.then the GREAT news too! wow!woww!! august is definitely gonna have a new baju to wear for azz's and a*n** hehe.whoooopss!! ok.i gotta go.so0o hungry.have a nice weekends peeps!much love xx

erinchunk circled @ 10:52 AM

2 people circled

Post a Comment