Wednesday, March 04, 2009

seik fan how seik!!


harini sangat bosan.kuar lunch kat solaris.makan sushi king!sashiburi.ate A LOT!!minggu ni minggu makan makan.makan pie yang sangat sedap.siap order satu lepak umah nadz sambil tengok raja lawak ;p then makan waffles + meatball spagetti @waffles world lepas tengok slumdog.sangat best!pastu makan sushi raja.haihh..minggu depan minggu stress stress.arghhh!!tapi takpe.esok nak jumpa abang mraz.i'm yoursssss oohhh orrrssss <3 borak ngan dey.bincang pasal income blog.apekah!haku hanya mendapat rm0.00.terima kasih tak berapa nak kasih nuffnag.oleh itu,telah nekad.nak cari imej baru untuk blog seperti kata hanis zalikha nama kena senang nak ingat.intipati menepati homopati.eh bukan.menepati tajuk atau title post.ok abaikan.nanti fikir.now nak tido.esok kena bangun awal.nak pickup baju nak pegi jason mraz.sudah antar tailor lagi!teehee..esok nak amek kuih muih di rumah makcik little cake shop yang anak dia agak kacak tapi takde pun kat rumah sebab mama kata anak dia dah pegi uk.dem!so takpe.jumpa mak dia je..mohon restu.hahaha.pastu nak ponteng separuh hari.sebab bos sure tak bagi cuti esok the whole day sebab pagi ada meeting appraisal staff.tak best!sebab kena amek kuih muih,saya kena pegi keje.lagi tak best!













i'll see u tomorrow baby.


ok.nak tido.penat.skru dah cabut.wayar dah simpul.much love xx

erinchunk circled @ 12:09 AM

1 people circled

Post a Comment