Sunday, February 15, 2009

knock some sEnsE


weeee..erin is happy when she has good food and good friend to share it with.went out with nadz today.netball tak jadi.bummer.but i jog another 4 today.need!need!to loose weight.i hope i'm still below 50.(dah lama tak timbang.hoho) harini tak pegi netball.last minute changes.so me,end up watching the incredible hulk.apesal rasa macam dah tengok,tapi still tak ingat few of the scenes.maybe sebab i wasn't focusing on the storyline before.then nadz called.ajak leps.me is wokie dokie.so,went to pick her up at the apartment.tak sempat naik coz i picked her up like dah lambat setengah jam.hehe.i mandi dulu.coz today is so hot hot hot.so,hangout with nadz @cake sEnsE today.never been there before.asyik lalu je.din know it has a cafe too ;) so we tried banana chocolate cake,chicken cheese sandwich,mixed fruits juice and strawberry milk shake.yummeh!


as usual.we had our gossip2 session.but nadz can no longer lepak like 1-2 jam ;p althoughhhh..we DID lepak more than an hour.lol.s0o..we had :



my strawberry milk shake


and our chocolate banana cake



me and our meal


pastu nadz plak with our meal ;p


there were only us in that place.ahad.mana ada orang nak pegi.lagipun belakang kedai ada pasar malam.of cos they go there.he he.the food was ok.sedap pun sedap.boleh pegi lagi next time.but i realized..tempat2 i lepak nowadays are all with cakes,pastries and all those sinful drinks.haishhh..baru kata nak shed some kilos.haha.semangat plak tu makan!




hoho.sedap ke cik erin?


sent nadz to the PILs house and EVERYTIME nak turun kete,kitorang ni dah jadi habit.baruuulah nak bergosip sakan gelak tak ingat.teheee =p maybe kitorang kena duduk dalam kete and gossip kut.asal nak ajak lepak next time tanya :"nak lepak kete sape arini?kete u ke kete i?" hohoho!boleh juge ;p tayah bazir duit makan2 pastu tengok2 dah habes.bayar mahal2.len kali bawak makanan,keropok udang,mihun ke,air tin satu sorang,pastu berkampung dalam kete.gossip.jimat pun jimat.ada aircond lagi.boleh pasang mixed cd masing2.HAHAHA.okey,tak lawak sangat ;p but macam best?maybe naik mini azz,pastu gelakkkk je sepanjang jalan sebab azz bawak macam urmm..macam tu lah :P hehe.peace azz (^__-)v ..oh well,at the end of the day.kami happy :) lets do it again nadz!!ok peeps.malam ni cite best.kyle xy and oth!(saya masih menonton cerita sebegini sebab saya tak kisah ape jua rancangan di tv memang saya tengok.IKLAN lagi saya suka! ok.selamat hari minggu.cinta banyak xx

erinchunk circled @ 8:25 PM

0 people circled

Post a Comment