Tuesday, February 10, 2009

anak saya study dengan kura kura


leps with nadz+shoe on sunday night.goshhhh!!we laughed like i have no voice left!!seriously..its been ages that i laughed like mad.shoe+nadz = very very funny!! i actually saw a guy was making faces at us.like : "ape minah2 ni gelak kuat sangat?? >:( " we were really really loud!!i'm glad that we could meet up after a lo0onngg hectic weeks for nadz with all the receptions,nikah etc.alhamdulillah..all 4 ceremonies went well =) another 2 to go right?or is it one =D and shoe was telling us about this makcik,trying to make conversations with the officemate ke ape benda ntah :


situation : group of ladies,circled up to gossip.caution : mereka sangat kusyuk nak dengar sorang satu punya gossip.so each person has story to tell.and they are all having lunch (i think so lah ;p) then the makcik started to 'open story' ;p and shoe was actually kusyuk makan conversation adalah ala makcik joyah tengah sibuk nak gossip


makcik : korang tauuu?? anak makcik....(paused,amek nafas nak sambung cerita)

shoe and the rest : *kusyuk mendengar* (-.-")

makcik : dia ada kura2...

shoe : (dalam hati....okeiiii...)

makcik : dia,study...dengan kura2...(paused..)

shoe : *sambil menelan makanan..dalam hati :pastu??*

makcik : ........... *sambung makan*

shoe : *dalam hati..lahh dah abes ke???*

kawan2 lain : (-.-") ?????


whattttt?!!! hahahaha..shoe cakap dia ingatkan ada sambungan??punyalah dia setia menanti kesudahan kura2 tu.kut2 kura2 tu terjatuh meja ke..ataupun,bak kata nadz :

"tiba2 kura2 tu berdiri,(sambil nadz menunjukkan jari 'ha ha tak tauu!!') adik,time is golden"


ya Allah!!! memang kitorang gelak gilerrr!! time is golden??!!!! kura2 bangun?!! goshhhh memang laahhhh..pastu mulalah sorang satu buat kesudahan kura2 tu sendiri (btw,cite kura2 tadi dah habes ok..kitorang tambah kesudahan kitorang sendiri plak lepas tu.he..he..) and we were like god knows how many times did we laugh!!like every seconds!selang 2 saat gelak balik.memang exercise perut pleasee!! i had a great time altho the pisang was super manis.and the ABC was superbbb!(also manis) seriously,kaem,you have a gang now.i laughed s0o hard that i cried.teheee =D so we decided to head home coz its getting late.mom dah risaukan nadz.ye lah..orang baru kawen.seri dia 'bercahaya' ;p kang ada plak orang lain mengorat.hiks.thanks nadz!! more hangouts to come aite ;) and thanks for the superb cake.mom wants more??!! boleh tak?? ;p ya Allah.dia kata dah lama tak makan marble cake yang macam tu.hehe.but no worries.i adviced her not to have sugar high ;)


gladly..esok cuti.got my license to kill.weeehoo!!gosh can't wait to watch benjamin button,my monkey's call and bubu trip!!and of course!chunkie is coming home soonn!!! pretty damn soon!miss u chunkie! <3 ok peeps.tonight is dH season 5!i am fully occupied till morningggg.talk to u peeps soon!much love xx

erinchunk circled @ 12:16 AM

1 people circled

Post a Comment