Sunday, November 16, 2008

hari yang perlahan


today's a BIG achievement for me.hehe.i finally jogged after more than a month!yeahh i know..i must be really fat.lol.but thank God still have the stamina to do 4miles ;) although a bit tired..but i'm still cool B-) haha.anyways..wat a boring weekend!i miss my mom.and dad too!baru je last week kitorang pegi morning walk sama2.rindunyee..takde orang nak borak2 during the walk.but since today i jogged.so tak sempat kut nak borak2.kang sompoit!;p today woke up at 8am and went to the park for a jog.balik2 terus basuh kete.kasi vacuum semua.siap wax and all.by 11.30am siap2 plak nak pegi low yatt with lil bro.makan kat damas.ingat nak pekena char kuey teow dia yang masyuk tu.tutup plak aji don.bumped into ms kielly.and i finally said hi to her.she's super nice :) i knew that she stayed in damas since i always keep on bumping into her,but segan nak tegur.dia punyalah hawt..kita pakai baju kurung busuk je (bak kata ustazah einee.he he) next time definitely gonna say hi to her again ;)


adapter modem streamyx rosak.hangus kut.so tu yang kena pegi low yatt to buy a new modem.tadaaa!!sebab tulah harini baru nak membelog!sebab dah 3 hari tade net.memang taleh idup.bukan tade life.tapi sekarang dunia hanyalah di hujung jari.ecehh..ingat nak beli adapter je.tapi usha2 daripada beli adapter baru rm30++ baik beli modem baru terus.sama je harga dia (tambah lagi rm30 ;p) siap ada cable+adapter semua.router lagi.hoh!(padahal orang lain dah lama ada router.aku baru nak ada..kuix3) so saya berjaya melaksanakan semua plan saya pada harini.kecuali tak jumpa orang yang boleh design guitar pick.bodoh la orang kat CM.kemut giler takmo design on guitar pick.alasan,kecik sangat untuk nak lukis2 ke design2.siap cakap "nanti nak charge harga design sure harga pun tak munasabah".maksud dia.dia rugi!sebab design ciput je.dia nak design banyak2 so that dia untung sket.BOSAN GILER!! so i decided to buy my own and design sendiri.ape?ingat aku tak reti lukis ke?>:(


anyways...semalam pegi wedding zaireen (not me aa.zeren dak oz tu..) tapi malangnya..beta tidak membawa camera (tak percaya kan??erin tak bawak camera?! i knowww..haha) went with nadz,norid and ifa.bumped into eton and shikin rahman.and hikma too.although tak sempat nak borak2 panjang.but sempat buat lawak guling2 dalam kete.seb baik aku tak guling..mau terbalik kete kang :P (i was driving when nadz starts to buka cerita and buat lawak tak hengat!hohoho!) altho agak malas untuk pegi ke kebun pada mulanya.sebab takut jumpa orang tak kenal.but turned out it was ok ;) i had great laughs.. (sspians..mana tak gelak everytime jumpa.hehe) so balik2 terus pegi rasta plak.lepak2 makan.ingat nak pegi flyniversary.tapi males.so lil bro pegi ngan kawan dia.jeles plak dari umah dengar fireworks semua.macam gempak abes!:P so sebab geram semalam macam wasted tak pegi gig..harini barulah nak mengaktifkan diri.jogging.basuh kete.pegi low yat beli modem.pegi CM cari gitar pick and designer.although hampa!but its okei.i'm gonna design my own then.he he.


anyways,mr sv sudah berambus.thank GOD!tapi at one point rasa cam i am s0o dead!cane nak handle sorang2 semua system nehhhh???? arghhh!!! i hope things will turn out ok.*finger crossed* so!random pics from random occassions.i nak tido.ngantuk!have a nice weekends peeps!much love! xx


this is mr sv
this is dani haris
this is amani
this is my sayang ameer <3
this is ameer and mia at ++ wondermilk ++
this is design gitar kutip
this is baju dari indon.thanks put!
this is barang keperluan seharian saya =)
this is eyman.adik ameer
this is saya dan nadz ke kenduri kawen


ok dah.bye! xx


p/s:saya suka lagu whistle for choir.dey..ur the best!<3

erinchunk circled @ 5:27 PM

0 people circled

Post a Comment