Sunday, October 12, 2008

kenapa nama saya bukan mon?


wahhhh what a weekend!!had a greatttt one.the whole week turned out to be s0o good.mr.sv takde marah2.weird.but happy =) and till friday buat keje dengan sangat bersemangat.maybe sebab nak kipas kasi confirm.hoh!woke up dayme early yesterday.went to the park with mom+dad.jogged.off to pasar for breakfast with nadz.sempat bergossip2 for two hours!=D and then headed home to siap2 to go to lela's open house in pd.mak aih.sesat barat.okei blame it on me (redha je) sebab tak mendengar arahan kak yana.but heyy..it's my first time tau.so alasan diterima ;p thanks to kaem sebab sudi jadi driver =) *muacks*







later today had some cousins came over for makan-makan.mom ordered gu's nasi dagang and cooked spagetti for the side dishes.ramai jugak datang.nak dekat 20 orang.semuanya anak2 buah papa yang datang.wakilkan parents derang yang duduk kat kelantan.hehe.the kids plak were all adorable!!!geram ngan danial!putih melepak.and hazrina reminds me of me!;)


hazrina
adam ashraf
alfian danial
we are all 4 years gap 24+28+32+36 =)





kenapa nama saya bukan mon?
nama saya amani =)
us =)


haaaa..what a day.still kenyang till malam.and now am not sleepy sebab petang tadi penat giler and tertido from 430 til 630 ;p but!i hafta sleep.hafta get a fresh start esok.plus,i need to do the enhancement on time =D kenapa nama saya bukan mon?sebab kalau nama saya mon.encik smith dah bercakap dengan saya.sebab cik mon mendapat kabar dari encik smith pada harini.tetapi tidak saya.sebab saya bukan mon =( have a good monday peeps.much love xx

erinchunk circled @ 10:57 PM

0 people circled

Post a Comment