Saturday, October 25, 2008

HAPPY BIRTHDAY DENISE <3



nurul nadia ibrahim!!you are officially 12 plus 12 years old!! happy birthday den!!ur the clumsiest,smartest,menggelabahest (ada ke such word),kecohest!,happiest,bubbliest,jiwangest bedmate i've ever had.and u are definitely a precious one!=) hope u will have a great birthday bash altho abu's not aroun but jauh di mata,dekat di hati.(bak kata azz!;p) wishing u all the happiness in the world cause u deserve it!love u babe!!may Allah bless you always xx


ok interval.hehe.esok nak pegi nilai.open house lagi.lel just got back from borneo tonite.so meeting her tomorrow.altho tak tau kenapa rajin bebenor nak pegi ke sana.hahaha.sabooo je la..ouh now i know..because i invited all the people i could think of right now like mala,madine,malino,eija,fiza,inarah,aisyah sam,nadz,kaem and i dunno who else!so i hope there are people who's gonna go ;p tuan rumah pun bagitau last minutes.anyhowww,lately dah start busy.mr sv is slowly handing over the projects to the CPS team.(there are new people merging into the teams to help me out because i am the only VB programmer left.hoh!) so everyday ada meeting.not just that,hari hari jugak si mamat client yang suka merujuk aku daripada merujuk mr sv aku menelefon private line ku.huh!sengal sungguh.kalau time tension,memang sengaja silentkan phone buat2 tak dengar.boleh?lantak ko!hohoho.


lately jugak duk mengulang dengar lagu thailand.haha.sure tak caya kan?? best woo..layan abes!the song that is currently playing on this blog is a thai song sang by..u can see from the fetish's displayed.muehehe.malas nak sebut sebab nanti orang google lagu ni terjumpa plak page aku.huh!tak best.lagu ni direkemen pakcik paul sebab tu dia sedap.haha.tapi tak payah dia rekemen pun i think its a good song.the babe's voice is rock on!!i loike!so dengan ini beta menjadikan ia ringtone rasmi beta.hehe.kalah dakota by stereophonics tu!! ;p aiks!can't wait next week!! am off to borneo baby!!! <3 gotta go now.hafta wake up early.got a l0oongg journey to go!! have a nice weekends.nite2!! happy birthday again,den! much love xx

erinchunk circled @ 12:11 AM

1 people circled

Post a Comment