Thursday, September 25, 2008

lembutnyeee...


baru lepas shampoo rambut.siap pakai serum lagi..hehe.free gift.so try la.lembuttnyee rambut i.hehehe.harini hepi giler.dapat makan banyakkk!!bukak puasa ramai2 ngan ofismate kat vicchuda.dah lama tak makan situ.makan sampai boncis sambil gossip2.one thing about hanging out with officemates..dapat gossip pasal keje.satu meja tu..ada 4 orang.so ada dua meja.meja aku memang budak2 hampeh skit.memang kaki tak puas ati ngan company.hehe.a.k.a budak2 tak reti bersyukur.kuix3.takdela..kitorang ni nak dijadikan cerita..senasib.so sama2lah tunggu nasib kitorang hujung tahun nih.he he.tapi best!arini dua perkara best terjadi.


1.gaji dah masuk.siap ada bonus from last year.so dapat la shopping sket2 (sikit kebendanya..bought one guess shirt for lil ameer and one oshkosh shirt for lil eyman ;p then bought myself a vincci sandals yang cuns lagi melampai..heee..=D kasut raya laaa~~ ;p ) sekejap je duit abes camtu.chet!tapi takpe..still dalam bajet belanjawan 2008 ;p and thennn~~ 2.mysterious phonecalls.tadi masa tengah nak makan untuk berbuka.i got this one number miscalled my cellphone.pelik.number macam familiar.tapi number tu hanyalah akan didail sekiranya kawan sarawak ku ada di kampung.masalahnyee..dia ada kat depan mataku tadi.sebab kitorang makan sama2..hmmmmm..


tiba2..number yang sama call lagi.and terus teringat!KAWAN ERIN!!so i picked up the phone and that familiar voice!=)))) at the other end.heuheu.senyum sampai ke telinga.heeeeeee =D kawan erin kata..dia nak datang KL sabtu ni!!cepatnyeee..and it's still bulan puasa.meaning..taleh pegi makan2 =( hmpphh..tapi takpe..hopefully..this is not his last destination..and sape tau,dia nak pegi kelantan? :P lol.dream on!anyways,gotta crash bed now.harini s0oo sleepyy..but finally dapat tido ngan lena.sebab tak payah bangun sahur!;p and tomorrow am gonna buka puasa with chunkie!!can't wait~! ok peeps!nite2..much love xx


p/s:azz,glad that u are okei now.sabtu ni i buka puasa ngan nadz!wish u were here =(

erinchunk circled @ 11:54 PM

0 people circled

Post a Comment