Friday, September 19, 2008

lam.alif.pa.ro


upss..kena tagged ngan dey.tapi saya belum mahu kawen.camne?;p nanti saya cuba buat yee.. :P alhamdulillah..dah 19 hari kita puasa.so far so good..although working can be reallllyy tough during Ramadhan.saya rasa macam budak2 kembali.sebab asal lapar rasa cam nak jerit kuat kuat "LAPARRRR!!!" tapi lately bos bagi keje banyak2 sikit supaya tak terasa mengantuk dan lapar.kadang2 keje remeh..tapi suka!sebab aku takyah tension2 :P lately bos is being such an a** to me.(tak baik mencarut bulan puasa :P) tapi betul kata mak,camne nak rasa kepuasan kerja..kalau buat kerja pun tak ikhlas.asek kutuk bos (apekah?) sebab tu kerja tak berkat!so since then rasa cam..bare in mind "boss are all *toot*" hehe.ikut suka korang nak letak ape kat *toot* tu.sebab sooner or later,kita pun akan jadi boss,betul tak? =) kalau korang cakap benda tak elok.benda tak elokla yang korang akan dapat nanti :P tapi insyaAllah kita semua akan jadi boss yang baik nanti =) so i think its time for me to redha!hehe.diorang buat camtu supaya kita cepat pandai.s0o..saya akan terus merungut..tapi yang penting time buat keje tu hati saya kena ikhlas :P boleh eh?heee..


harini kawan erin kat mulu.dia kata dia nak pegi timor-->java-->sumatera-->singapore-->KL.so last night i asked kawan erin,bila nak datang kl.sebab dia kata dia lagi seminggu dia nak datang KL.tapi minggu depan 'erin' nak balik kampung from 29th Sept~4th Oct.so manalah tau clashed plak time dia datang. pastu boleh tak dia kata "i'll meet you there then?" (erk!!you gotta be kidding me man!) and nope.he's not kidding with me.jadi 'erin' pun jadi confused sekejap (hellppp!!) tapi..ape2pun..we'll just have to wait and see then.jadi ke tak jadi lantak dia.he he.and azz,kenapa mulut u masin??hahaha.tengok,he is gonna come to kelantan plak!=p wish u were u here azz =( things could be much easier for me..*sob*sob* .so kawan erin promised to come to KL before christmas.sebab christmas kawan erin dah kena balik la kut..(lama giler dia kat sini!!nak dekat 3 bulan!) =(


anyhouuu,how's raya preparation peeps?raya tahun ni tak meriah sangat.sebab mom and dad's busy preparing themselves for Hajj so i bet their mind flew waaayyy off to Makkah now =) *they're psyched.i know* but at the same time tahun ni mom and dad dah ada 3 orang cucu =) and amani dah slowly growing up and alhamdulillah getting better.kuat minum susu.and suka buat muncung itiknye kalau kitorang kacau dia tido.kakak is the happiest person on earth,i bet.so am i!sebab dapat first niece!!and i started to buy all these cute girl dresses!she's s0oo cutee!!and adorable cam chinese =p but i can imagine when those two boys dah besar (ameer and eyman)..and they will bully amani..and amani will make her 'muncung' and go crying to her mom.lol.aahh..such 'shiawaseness' in the family..(camne nak terangkan shiawase in english/bm ek?) :P so baju raya semua dah siap.tinggal nak fikir..nak bagi baju raya ke,duit raya kat all the nephews and niece.sebab baju derang sangat comel~!!!! kalau bagi both boleh?;p hehehe.


so peeps,how about you?=) dah tukar duit raya? mesti semua dah excited order kuih raya la,kek raya la,beli kasut baru semua,right? :P let's the festive season begins~~!!! much love xx

erinchunk circled @ 9:43 AM

0 people circled

Post a Comment