Sunday, September 07, 2008

blooodddeehhh~~


alhamdulillah dah seminggu kita semua puasa.but honestly..i have not handled the fasting month with great patience.two days back i am very pissed off with mr sv.sebab dia memang sangat tak perikemanusiaan bagi kerja sampai kol 630pm!as u all know..bulan puasa semua orang akan balik awal.and if tak balik awal..jalan akan jammed!but this ngoi punya cha ya nun alif.suka bagi keje time orang dah kena balik.my dad kata dia jenis racist.pantang tengok aku tak buat keje.sure adaaa je benda nak bagi aku >:( BUTTT i don't mind if he gives me the task after lunch time.NOT masa nak balik..hello?? read the company's email!we are supposed to go back at 5pm lubang a**!(ye,saya sangat marah.dua hari itu juga menangis macam orang bodoh.sebab bengang giler!) anyhouuu,next week aku akan lebih berani untuk menyuarakan aku nak balik awal.sebab sakit hati aku tak ilang lagi.u should see the look on his face.memang rasa nak seterika je!(cup,betul ke eja seterika?) ya Allah..memang dugaan i tell u!:(


okei enough menambah dosa di bulan Ramadhan ni.do you know what will happen if you wanna put a coach key chain to a dkny bag?? you do know that both brands are HUGEEE competitor,right?haha!



it produces = BLOOODDDEEHHH~~!!



i bled my thumb while attempting to combine these both fave things together.now i know.."this is madness!!" *ala2 movie 300* heee..takde keje.suka mix and match stuffs.i guess ini dkny tidak suka orang lain menghampiri dia.lol.apepun,i had a greatttt weekends!sebab dapat tido sangatla lamaaa!! but esok dah keje balik.shucks! =( oh,malacca part II will be updated soon.sebab menunggu gamba2 best dari nuwen.sebab ada gamba saya bersama alif lam ro tau!!ewwww!! later peeps!much love xx


p/s: i wonder if u have all sorts of brands in one handbag.handbag : gucci,makeup set:anna sui,purse : coach? apekah pertumpahan darah akan berlaku juga?? heuheuheu.go figure!

erinchunk circled @ 10:06 PM

0 people circled

Post a Comment