Monday, August 04, 2008

nak cari kayu..nak cari kayu..


wahhh i just don't get it!! how can people spend loads and loads of cash EVERY WEEK!!every week pegi shopping!!biar betul??~ nak kata derang ada boify yang boleh belanja derang.takde plak.single mingle je semua.pastu nak tanya sikit boleh? "where did you get all that mulahh??" giler okei.every week ada je benda derang beli.kalau sikit takpe.ni berlambak2!!kut ye pun mega sale~ takkan la 2 bulan mega sale..8 minggu la korang shooooooppppinnggg jeee?? u gotta be kidding me.saya sangat confused dan jealous sebenarnya.haha.sebab saya harus mencari kayu untuk dijual.untuk dijadikan duit!;p tapi korang spent macam duit tu datang dari pokok.kan best duit tu macam daun.woww!! i bet lagi teruk mega sale!huh.semua orang pegi petik daun kat pokok.tinggal togel.lol.


apepun~ i already spent my cash.on ME!sangat sengkek sebab beli box of hippieness,tix to avril and tix to sabah.wahhh at one time?? memanggg la takde saki baki untuk mega sale.i'm always like that.bad timing.time orang bersuka ria shopping mega sale.aku pegi mega holiday.muehehe.but it's fun!i hope trip to melaka pun menjadi.sebab plannya nak pegi hujung bulan nih.bilik belum book ni.sebab belum dapat green light.heee =D kena book cepat2 before cuti sekolah.but i don't think that voyage guest house is suitable for families ;p dia sesuai untuk orang2 muda je.he he.let's just plan.the rest leave it to God.yang pasti i am counting days for chunkie to come back and we gonna rock our socks~!! weeehooo!@@ *excited tapi berpada2 sebab nerbes* ha ha.hope everything goes well.paklan pun dah balik holidei.harap2 dapat jumpa dia sama nihonjintachi dia.yosh!!tapi duit dah takde.camne nih??


nak cari kayuuuu..nak cari kayuuu.. ;p


nite nite peeps! much love xx

erinchunk circled @ 11:33 PM

2 people circled

Post a Comment