Sunday, July 13, 2008

sabtu dei.sun dei.mun dei??


harini pagi2 dah bangun.pelik.weekends punyalah senang nak bangun awal.maybe dah terbiasa kut.so pegilah jog 4 round kat park.lepas jog rasa macam taleh nak duduk diam rehat2.too abruptly.so tiba2 semangat giler nak basuh kete.kesian dah nak dekat sebulan tak basuh ;p so harini kasi vacuum,wax,polish,bathfoam semua.first class carwash.he he.sampai lenguh badan2 panjat kete =D aroun 11 texted nadz and went for brunch with her.rasa pelik jugak kadang2 kalau lepak dua orang je.bukan pelik sebab ape..sebab selama ni kalau lepak ngan nadz mesti ada azz =) *maknanya azz kena balik cepat2 sket.although tak boleh,u kena bolehkan jugak* he he.lawak je azz called haritu..terus kena attack dengan ke'emo'an dia.rupa2nya after baca message nadz,azz cuaks abes sebab she can't come to all the ceremonies.tak bestnyeee!! tapi takpela azz,u kan dah suruh i jadi cameragirl every part of the ceremony nanti.dari gamba tangga sampailah ke gamba fuinki eh? he he.tu yang semalam sempat gossip ngan nadz.she came over to my house.sempatlah gossip pasal ejen perisikan earlier on sabtu dei.nervous nadz dibuatnya..kena sabar menanti kat atas sorang2.kalau i was there boleh kasi tenang sket eh?he he.but alhamdulillah all went well,kan ;)


so harini lepas lepak @santai.ham smsed.cakap nak jumpa jap.heeee =D *dah tau dah kenapa dia nak jumpa* upppss.. ;p she wanted to pass my birthday present.aweeee~~ thanks ham!although dah dua minggu belated =D but i am aware of ur busi-ness ulang alik ke UIA =) mula2 terkejut tengok..asal la panjangg je hadiah dia.taleh nak agak what's inside..he he..rupa2nya..



it's an arm rest =D comel giler!!



tangan sebelah lagi duk tangkap gamba.ha ha.


thanks ham~~ love the color of course.but i can't imagine myself using it at office.sure kena gelak.FYI,dahla i punya pashminar pun kaler pink~~ my officemates bagi.he he.sure orang ingat i suka pink.lol.(so0oo not erin~~) ;p anyways,thanks a lot~~ wahh its getting warmer todei.macam nak hujan je...everytime basuh kereta...mesti hujan~~!! sheesshh..have u watched hellboy? i did~ the movie was ok.sebab hellboy kan selalu macam funny2 bodoh camtu.but as usual..tak logic tu,perkara biasa la kan..but best je.sebab cam gempak abes time lawan2 kan.(me and my imaginations) altho saya sakit hati kat someone sebab dia turned me down.kata nak tengok..tapi dah beli tiket semua boleh plak cakap taleh datang??burned je ticket tu!dahlah kawan i yang bayar~!!! hu hu..kawan2ku..jangan sesekali buat macam ni.tak baik mungkir janji tau ;p next two weeks nak tengok cite the dark knight plak.sebab heath ledger ku berlakon.(mendiang heath ledgerku of cos!;p) this time taknak janji ngan sape2.korang nak tengok,make sure korang betul2 boleh tengok.sebab ok peeps.have a nice weekends.i need to refresh myself.its fishing hot here.much love xx

erinchunk circled @ 3:25 PM

0 people circled

Post a Comment