Tuesday, July 22, 2008

may Allah bless me always


haihhh..harini kena marah lagi.bukan marah.kena tegur.sebab dia suruh explain program line by lines.memang aku paling benci part tu.but wattado.tengah bersabar je.kali ni kalau orang tanya, "how's work?" i will answer : " macam b*b*" sekian terima kasih.


saya harap benda adalah lebih baik (i wish things are much better) ;p saya tak mau merungut dan mengeluh je.saya mau menjadi lebih baik.saya mau menjadi orang-orang itu.tapi kekuatan itu masih belom ada.may Allah bless me with good ones.sebab saya sudah penat mengeluh.. :(


how's u work? seriously you people don't have the same thing i'm facing now?? wow! u must be one lucky person.may Allah bless all of you..much love xx

erinchunk circled @ 1:51 PM

0 people circled

Post a Comment