Tuesday, July 08, 2008

hujan..hujan..tolong jangan pergi


harini sejuk..bangun pun liat giler.alarm bunyik.tengok2 dah kol 655.terkulat2 amek hp.kejut ash.konpem dia pun tengah tido.tapi at the same time terfikir,kut2 dia tengah beratur panjang shower kat hostel.hahaha.adikku,dah kena hidup kat hostel siap kena beratur kalau nak mandi.haha.kesiannn...welcome to our world bro~ :P tapi still tak angkat gak fonnye.sambung tido balik.bangun2..tengok dah kol 815.demm!!semalam dahlah tertido masa tengok cite HOUSE.tak pernah2 tido tengok cite tu.i bet i was too tired kutt :P bangun2 dah kol 11.15pm.solat.terus tido sampai subuh.tu yang rasa cam tido terganggu tuh.heuheu.


lately..masuk2 je opis dah kena buat keje.tak henti2.siap satu.datang satu lagi.bos macam nak menguji kehebatan aku.hu hu.tapi aku okei je ;) kalau stress2 sangat aku lari je turun bawah pegi minum ke.tido kat toilet ke (ewwww :P) hahaha.but so far he is not being such a jerk to me.harini kena hantar appraisal.cam siao! sah2 aku kena appraise dia kaw kaw punya.bukan sebab nak ampu.dah memang betul dia hebat.tapi kalau dia appraise aku cam hampeh.and aku still tak confirm,aku yang confirm resign.series.lepas tu plak tadi masa tengah buat keje.project manager datang sebelah,borak ngan bos.dengan tak sengajanye telah 'terdengar' bos cakap ngan project manager aku yang dia pun rasa cam nak explore dunia luar.asyek terperuk kat ofis tu buat VB.dia nak merasa gak market kat luar.maksudnyaaa...kalau dia nak 'test' market kat luar.meaning dia akan berenti tak lama lagi.MEANING!! aku kena cepat2 keluar sebelum dia tinggalkan aku terkontang kanting keseorangan~~!! erk!!heellllppppp~~!!! menambahkan nekad kat hati ni nak cabut.bukan tak suka..tapi after a while..handling clients with s0oo many questions and problems.TIAP TIAP hari.so i guess..it's the green light untuk saya mula mengatur langkah secepat mungkin.huhu.


tadi lela smsed.dia dah dapat box of happiness.jeng jeng jeng.nak tau tak rupa box of happiness tu?? ;)


nak tau ape kat dalam dia??hehe.kena tunggu tuan empunya box bagi gamba :P (although i DO have the pics of the stuffs inside ;p) dan kita tunggu next entry ;)


balik2 ofis tadi.tiba2 teringat cooker bbq aritu tak hantar lagi.punya gedabak besar tu takkan nak sumbat dalam myVI yang cumils itu.heuheu.fikir2 dua tiga kali..nasib baik big bro datang umah for dinner ANDDDD dia tengah good mood.maka saya telah mengheret big bro untuk menyorong cooker ini sejauh hampir 300m dari umah saya ke umah aunty saya :P


big bro tengah good mood walaupun dia sebenarnya kena demam campak.hahaha.


so sekarang saya sangatttt lega sebab dah takyah pikir bila nak hantar balik cooker itu.sebab nak menyorongnye ke rumah aunty sangatlah memalukan.sebab bunyi dia cam mamat indon tolak bata dalam kereta sorong.hahahaha.sangatlah mencapub.bukan menc*p** ye kak yana.hahaha.ok.gotta hit the sack.can't wait saturday.ada orang nak belanja makan ;D *u jangan lupa eh,pee.u dah janji!!*

erinchunk circled @ 11:56 PM

0 people circled

Post a Comment