Thursday, July 24, 2008

hari hariku yang emo ;p


haihh..another 4hours meeting plak yesterday.tired as hell.although i much prefer doing the dirty job : answering client's call and replying mails.i sounded more like a technical support thingy.but yes,that is what i have to deal when we don't have any enhancements to do.the meeting agenda started in a language i understood.sebab adalah jugak kena mengena ngan aku.but later after almost two hours,they started to discuss about the current issues occured to our system.my brain 'system' started to jam.altho i barely understand what they were talking i was starting to doodle on my notebook.messing with han's lappy and the next thing you know,for the next 2 hours,i was struggling to keep myself awake while looking at han's euro trip.at least that's something everyone could understand : looking at pictures.lol


not to be blamed on anyone pun.my lack of concerntrations has put my job at jeaopardy (at times ;p) aku rasa aku ada sindrom ADD.macam kanak2 hiperaktif tu,taleh duduk diam.tapi taleh fokus!haha.sangattt sesuai!.coz i remembered for the first 2 hours of the meeting I was actually sitting up straight.the next thing you know i'm close to lying down on the chair.slouching against the chair like the only thing that made me sit, is the 'chair'.kalau takde kerusi tu,agak2 aku dah terbaring atas lantai.giler malas.haha.but definitely,sapa2 pun ada stress time buat keje kan? malas ke ape ke kann..me,on the other hand.if stress --> food --> fat? lol.but lately,i tried my best not to munch on junks.sebab saya ni chocolate junkie.so my solution is to at least eat anything related to chocs (i used to eat kitkat almost everyday.as well as hersheys.ahhh~~ time kegemilangan era chocaholic ;p ) tapi sekarang,i only eat choclaires.(coz it's the only candy we have in our office) BUT tu la,too much sweets plak kann..heee..susah susah.csm siap cakap : "makan je la..orang lain nak makan,tapi takde makanan.u ada makanan tapi taknak makan" dush!kan dah kenaaaa~~!!baiklah csm.saya tidak akan berdiet depan anda.*laki ni pelik,dia sendiri taknak makan benda tu.takut gemok.tapi aku nak makan.dia bukan main sokong.nak suruh aku gemok ke?* lol


harini puasa lagi.my determination to NOT spend more than rm50 this week tidak berjaya.haha.sebabnya..lupa plak kena bayar tol and parking semua.tapi tank minyak dah tinggal dua bar je.tapi thanks to myViku.sangat berjasa.sebab dua bar pun still boleh tahan 3 hari kuttt ;) so sempatlah saya tunggu gaji.heeee =D bulan ni sengkek abes! mana ntah pegi semua kewangan.yang pasti,i survived.rm10 sehari (for the time being.sebab sengkek) that includes, makan+parking+toll.hebat tak?? (^__-)v memang boleh hidup je sebenarnya,kalau beringat diri tu takde duit..he he.tapi time ada duit..semua musahabah diri hilang.kuangx3.(nafsu nafsu..) okla.nak subuh~ then nak tido balik before hari2 yang stressful di tempat keje.heh.thank God it's already thursday.esok dah weekends!!wahhh so fast!!ok peeps..have a nice day!keje rajin2.much love xx


p/s: sangat geram dengan georgina!!! muka slutty abes.grrr >:(

erinchunk circled @ 6:00 AM

0 people circled

Post a Comment