Tuesday, July 15, 2008

csm = cine sangat macho?


hoh!harini pagi2 bos tak datang.ada meeting kat hong leong.ringan sket otak.sebab tak nampak muka dia.(that's bad??;p) then semalam project manager datang berdiskusi ngan i pasal my work.huh!pagi semalam otak memang clouded giler.dah dua malam ni tak tido lena.sebab lil eyman grumpy giler kalau dia tido sebab dia demam.pastu plak every hour sure terjaga.gerammmm giler!!dahlah tido atas tilam atas lantai plak tu.sakit belakang toksah cite.memang bangun2 tido sure sakit pinggang and tengkuk =( so masa p.m.o tanya pasal client support issues.otak memang jammed giler.jawab ntah2 pape merapu.tapi ada point gak la.sebab after few minutes otak baru nak start engine masuk gear 4 ;p lepas abes explain,cite kat p.m.o pasal kronologi ice cream.pasal camne kalau misalannya mr.sv nak ice cream.saya tau dia nak ice cream.tapi saya tak tau macam mana nak buat ice cream.lepas tu,dah dapat ice cream..dia nak perasa coklat plak.saya plak pegi buat perasa strawberry.betul tak? so sebab tu dia tak puas hati ngan saya.so saya ceritala kat p.m.o saya.then she told me that..there's always a manual guide to make an ice cream =) boleh?? hahahaha.at the same time cite la yang i taleh nak buat keje cepat2 giler sebab wavelength ngan mr.sv sangattt lain.kitorang memang taleh ngam kuttt =( (altho dia tak pernah pun tengking2..huuu)he is expecting too much from me..


but then lega la..sebab dah cite semua kat dia.kalau tak dia tak tau keadaan sebenar.and then came along plak mister csm.heeee =D ini trainee kat sini.nama dia chua s*** m*** .so initials dia csm.but he is uberrr cool! (alaa..budak muda..semangat belajar berkobar2 lagi..) dia kan..rambut dia ala2 kencang cam pelakon jepun..yang ala2 christian from project runway tu.haaa! pastu badan keding giler.tapi tinggi.pastu pakai baju ala2 harajuku.memang style abes!tapi otak bapak geliga.nasib baik ada dia ;) at least time rasa nak tanya soalan bodoh pasal programming lega la sket =) boleh memperbodohkan diri sket.he he.so tu je la pembantu yang boleh ringankan otak ni kalau time otak jammed buat programming =D and time tension2 boleh cuci mata..sebab dia memang hensem woo..haha.muka panjang cam tengku hussein.wakakaka.


tapi tulah..macam2 mana pun..i just wish he could stay longer till ada VB programmer baru datang.sebab kalau aku sorang2.memanggggggg rasa cam taleh tahan la keje giler nih.but as always,lucky me..got nurenchunk,nadz and azz =) tempat nak mengadu.heee =D thanks babes!! =) wokeh,better get back to work.nanti bos datang tengok2 keja tak siap lagi.uppss! ( arini dah gerak sket keje.sebab hati gumbira dapat email dari someone important ;) will fill in the details later.pray for me nuwen! ) have a nice day! much love xx

erinchunk circled @ 12:17 PM

0 people circled

Post a Comment