Friday, July 11, 2008

bad mood part I


Friendster Horroscope for July 10, 2008

Cancer (Jun 22 - Jul 22)


The Bottom Line

Your emotional intensity could make you sensitive. Don't take things personally.



In Detail

Your emotional intensity could be getting in the way of things today, but it's important for you not to get too self-conscious about it. So if you feel like you're getting too sensitive, keep in mind that it's just the way you're processing things. People's words might feel like a personal attack, but if you dissect what they're saying in an objective way, you'll see that they don't mean anything negative by it. This is not a good day to make major decisions -- your judgment is a bit clouded.



harini bad mood giler.pagi2 dah kena marah bos.sebabnya : tak faham ape dia suruh.sebab kenapa tak faham : faham cara A,tapi dia nak cara B.masalahnye dia suruh explain ape yang kita faham cara tu.silap besar la kan.dia bebel punya bebel punya bebel.rasa macam aku ni tak dihargai.kerja selama ni macam sia2.sebab dia kata "you're wasting your time,you're wasting my time" whatde?? tak panas ke telinga?? lepas tu kena bamboo sampai aku takde mood nak makan birthday lunch harini.ofis buat makan2 for birthdays bulan 6 & 7.makanan semua sedap.tapi hati dah pecah.sakit giler.makan pun buat2 happy.makan dalam je.harini dah memang nekad giler.takmo dah berdepan ngan mister SV.not in another life.demm!tapi bila baca horroscope tu,cis! macam tau je aku bad mood harini.nekad aku semua tak jadi.sebab berlandaskan emosi.wachaaa~~ pastu pojoe called.hilang kejap mood nak marah.asyik timing call time aku tengah sedih2.katanya : lunch sabtu dei tak jadi.instead..besok!! wahhh..cepat banget!dia kata sabtu dei ada hal.haih..bz man betul pakcik ni sorang.ada je plan A plan B.sapa suruh balik dua minggu je?? sheesh~!! oh well,xpela..orang nak belanja makan,kita ikut je.. *batting eyelashes* i tak kesah.heeee =D pastu balik2 dari ofis,terus luahan perasaan part I kat big sis.dia ada kat rumah harini.baru sampai dari kelantan.mr. abg ipar dapat keje kat KL.alhamdulillah.rezeki diorang makin lama makin bagus.berkat anak tak derhaka mak bapak.hiks!dari susah payah duduk kat kelantan,alhamdulillah after a year dapat keje kat KL.bagus jugak..dapatla kakak cari keje kat sini.lagi banyak peluang ;)


yang aku ni tak cari cari lagi peluang tu apehal??huh.rasa macam nak sambung belajar la.ape kata belajar bahasa jepun kat jepun? bagus ka?? :P atau sambung belajar masters?hmmm..tengah cari uni actually.tapi tak tahu kat mana nak cari.nak lari jauh2 dari dunia nih.sebab harini takde mood.harini je nak lari.esok datang balik boleh? :P i miss someone badly harini.tapi dia dah takde.i always wonder if that person ever miss me =(


tak sempat nak sedih2...madine called.nak dekat setengah jam jugak borak2.lama tak borak gossip pasal dia dan enci wariz nya.ntah ape la nasib si wariz tu eh.haha.pastu chat plak ngan lavania.kawan baik skola rendah masa kecik2 dulu.tetiba member ajak lunch date ahad ni.weee~~ dia kata dia nak belanja chillis.wooot woott~~!! tak sabar!haishh terima kasih la kengkawan.u made my dei =) barulah terasa diri ni dihargai (^___^) senyum lebar sikit..he he.gotta crash bed.nite2 peeps.esok jumaat.



p/s:HAPPY BIRTHDAY WAN NURUL KARIMAH.MARI BERDANGDUT KE RUMAH NADZ SAMBIL BERKUAK LENTANG DALAM AIR.HE HE.. XX

erinchunk circled @ 12:17 AM

0 people circled

Post a Comment