Wednesday, June 04, 2008

naik minyak aku! minyak naik aku?


hey ho.what's up peeps?harini baru nak rasa tenang sebab keje semua dah siap.tapi dah ujung2 nak abes waktu keje tetiba mr sv bagi coding suruh fahamkan.adehhh sila serabaiiii otak teruss!!! as usual,dia suruh explain line by line.and as usual jugak aku tak faham la ape benda yang nak difahamkan.so esok kena explain balik kat dia.haihhh.. wahhh esok dah kamis!jid's getting married malam esok.congrats to jid.semoga kekal akhir hayat.jumaat ni nak amek half day sebab nak pegi reception dia kat perdana felda at 8pm.takut tak sempat nak rush from work.he he.


ya ampunnnn..harga minyak akan naik dalam masa 30mins dari sekarang.ape nak jadi nii..apehal naik mendadak sangatt!! 0.78sen?? what theee?? ape pekdahnye pun kalau naik sila explain?? yang aku tau paklah takyah bayar pun minyak kete dia kan?so why bother naikkan harga minyak orang lain.haishhh sangattt la geram!! so tadi kat ofis dah berkira2 harga minyak.if my car,kalau full tank boleh mencecah rm112 tau!! tak ke naya?? compared to sebelum ni..dalam rm55-rm60 je.naik almost 50%.haihhh orang yang sepatutnya menyelesaikan masalah ini,silalahh selesaikan.bertambah serabut otak pikir gaji yang sangat tak berbaloi kalau harga minyak naik X( so tadi balik awal sikit,lepas maghrib ingat dah habis lambat dah nak beat the jam.tengok2 jam lagi!!! memangla krisis betul..nasib baik ikut highway penchala link.sampai2 kat umah ingat nak pegi isi minyak sebelum esok..sekali~~~~



tu diaa...jammmm gilerrr kat petronas belakang umah!!! sila beratur sangatttt panjangggg..mula2 ingat nak isi.tengok tank.full lagi.baru turun satu bar je.so malas nak fikir.daripada minyak abes tunggu turn punyalah panjang kat stesen tu...baik balik umah ;p so decided to head home instead.feeling relieved sebab minyak penuh lagi.tapi nak refill tank next week ni sure rasa perit giler.heu heu.anyways,i bought this one cute peep toe masa pegi vincci sungei wang (time pegi standard charted support customer..sempat pegi shopping sebab tension support system yang maha lembappppp :P) tapi tatau nak pakai ngan ape yet..so testing2.. =D



the details are actually like this



i know dey sure suke.sebab stripes ;) saya telah membelinya dengan harga yang sangattttlah murah.iaitu rm20 ;) seronot kann? tapi seronot hanyalah sementara.sebab duit dah sengkek.sopping baju and kasut bulan nih.minyak dah naik.naik minyak aku camni!! grrrrr X( ape2pun..paklah..please do the right thing..janganlah meranakan rakyat yang sedia ada merana nih.heu heu..*not to blame but just a thought* so okei peeps..gotta crash bed now.in 8mins..harga minyak akan naik.selamat naik minyak semua orang.may Allah bless paklah.(yeahhhh righttt)

erinchunk circled @ 11:30 AM

1 people circled

Post a Comment