Sunday, June 01, 2008

it's spring!! lets clean~!


it's june!yeayyyy~!! it's finally here!! ehem2 to all people..sila beri perhatian kepada bulan ini ye ;p he he.harini spring cleaning.setelah hampir sebulan tidak mengemas rumah mahupun bilik.it's not like macam tongkang pecah pun..but stuffs2 lama yang nak dibuang.kotak2 kosong yang tak sempat nak isi.sebab bills sangatlaaa banyak.so better put in one box semua.lepas tu baju2 lama yang dah terkoyak rabak la.terlebih longgar la (sebab getah dah loose.haha!) so mengemasla ape yang patut.tiba2 rasa nak makan banana toffee sundae.have u tasted mcD's banana toffee sundae??i know.i know..it had been ages since i last had junk food.i'm strictly on diet.ha ha.i reminded myself that i don't want to gain weight till azz's back.insyaAllah.but to loose is s0ooooo hard okei.finger crossed for me and 'you' people out there who's on diet.ha ha ;) anyways,back to the sundae.ya ampun!! sedap gilerrr okeiii..it was my first attempt to taste it sebab saya kureng suka sundae.but i loveee banana choc and anything with banana!! and choc ;p so went to BU's drivethru the other day.it was 11pm okei.i was s0o bored and decided to go somewhere but not knowing where to go.suddenly i feel like eating mcD ;p so meroket lah dua beradik ini.he he..hasilnya sangattttlah berbaloiiii.sebab sedappppp!!


banana toffee yum2


so on saturday as usual went for a jog with dad.then i was s0ooo damn tired coz i slept at 3 the night before.uploading pics.so slept till 2 and headed to santai for lunch.couldnt sleep after having the teh ais.sangat sedapppp..best teh ais so far!but u hafta drink the one abang botak gemuk ni buat.sebab orang lain buat i definitely tak akan minum and end up tak abes.so lepas bersantai..got nothing to do.started to wash my baby.kasi buff sket kat dalam sebab dah almost a month tak buff.then cuci2 kasi bersih.sambil membakar kalori.hee =D then tengok2 jam dah almost 7.siap2 nak pegi wedding aysha kat KGPA.bestttt gilerrr!!jumpa ol skool mate.almost fell of the chair sebab gelak kat nostalgia lama.he he.imagine la zaman skola rendah.sape tak buat benda pelik2 dan kebudak2kan kannnnn? ;p gelak memang boleh pecahhh satu dewannn!!but thank God it's a garden wedding so takdela memecah kesunyian ;p so these are all of us,the ex-classmates who came =)



me,ayun,fee,dell and aliaa


and this is us with newly weds ;)




bulan ni and tahun ni memang pegi weddingsss jee..dah penat dah.ha ha.but time ni je kut boleh gather semua kawan2 lama ;) tapi konklusinya bulan ni sahaja.dah dekat 5 orang kawen!tiap2 minggu pleasee!! huh.next week is jid's wedding!! wahhh tak sangka minah tu dah nak kawen.hiks!so okeila.hujan pun dah turun dengan lemah lembutnya.sambil mendayu2 bunyi rintik2 dia memanggilku ke peraduan.muahaha!gonna hit the sack kejap.sebab nak reenergize.harini hari untuk berehat2 sebab esok dah keje!hmpphhh..selamat malam! ;p have a nice weekends peeps!! much love xxx

erinchunk circled @ 3:06 PM

1 people circled

Post a Comment