Sunday, June 29, 2008

happy happy sabtu dei and sundei!


wah penat giler!sabtu dei was a helluva day!woke up at 715.jog.eat.and dang!bermulalah kisah pengembaraan ke tesco untuk mencari ayam dan sosej.heee =D seronok giler.awal2 pagi pegi cari ayam.kena pilih ayam besar supaya hasilnya= MAKAN BESAR!
he he.rush pulak pegi pasaraya untuk membeli peralatan spageti.ayam cincang.segala benda untuk bbq.the night before tido lambat menyiapkan "box of happiness" sambil tertonggeng menyiapkan banner.hasilnya very very amusing.ha ha.puji diri sendiri.and now,the box of happiness is on it's way to its owner *wink*wink* and then kemas2 kerusi semua,susun meja,cari cooker bbq,siang ayam,marinate ngan bbq sauce (bukan saya,mak saya yang pandai buat ;p ) pastu masak spageti siap2.tengok2 jam dah pukul 6!danggg!! orang dah start datang.bbq tak beli arang lagi.ice tak beli lagi.air tak buat lagi.hampir cuak sekejap semalam.but thanks to all my dear friends.the pot luck bbq went well.and thanks a lotttt to all the gifts!it wasn't supposed to be my birthday party coz my birthday is todei ;)


am now 24 years old.sebaya dengan dey dah.tuaa saya rupanya.he he.dah boleh tunang.(kalau peringkat umur dey la~~.he he) so thanks to nadz!!! sangat sangat thank you!!coz she came and help me out to prepare stuffs for the bbq.although things are all laid out.but pinggan satay la,mangkuk kuah la,bekas sausage la,bekas ayam la.damn!i owe u babe!! thanks a loadssss xx alhamdulillah.all are happy and full!makanan habis licin although sangatlah banyakkk!!serious!tapi i sempat makan spageti and cake and sasauges je kuttt..heuheu.and loads and loads of ribena!tepat pilihan birthday 'boy'.ribena memang sedap!he he.all in all we had fun! sebab lepas makan2 kami main wii sampai lebam.but the people left at 12pm.sebab bawak anak dara orang.(sapa suruh!) haha.and si dia pun bawak tunangannya.fuh!memang betul la minah yang i duk usha kat fs tu adalah aweks a.k.a tunang dia.oh well!dah jodoh mereka.anyways,enjoy the pics ;) although tak banyak..sebab tuan rumah sangat bz melayan tetamu.so takdela cameragirl =p


































presents dari kawan =)



mereka yang datang =) nadz dah balik time ni :P


all in all.i had a great timee!!penat toksah nak cerita.sampai harini tangan still lenguh2 angkat kerusi,cooker and main Wii :P pagi2 dah main guitar hero.tapi nanti kena pulangkan kat fahmi.thanks fahmi! =) thanks a thousandssss to nadz! love u babe!! susah senang ko jugak yang datang. <3 oh well..sekejap je dah isnin.back to normal life : work :( have a nice day peeps! much love, birthday girl ;p xx

erinchunk circled @ 8:13 PM

0 people circled

Post a Comment