Sunday, June 29, 2008

happy happy sabtu dei and sundei!


wah penat giler!sabtu dei was a helluva day!woke up at 715.jog.eat.and dang!bermulalah kisah pengembaraan ke tesco untuk mencari ayam dan sosej.heee =D seronok giler.awal2 pagi pegi cari ayam.kena pilih ayam besar supaya hasilnya= MAKAN BESAR!
he he.rush pulak pegi pasaraya untuk membeli peralatan spageti.ayam cincang.segala benda untuk bbq.the night before tido lambat menyiapkan "box of happiness" sambil tertonggeng menyiapkan banner.hasilnya very very amusing.ha ha.puji diri sendiri.and now,the box of happiness is on it's way to its owner *wink*wink* and then kemas2 kerusi semua,susun meja,cari cooker bbq,siang ayam,marinate ngan bbq sauce (bukan saya,mak saya yang pandai buat ;p ) pastu masak spageti siap2.tengok2 jam dah pukul 6!danggg!! orang dah start datang.bbq tak beli arang lagi.ice tak beli lagi.air tak buat lagi.hampir cuak sekejap semalam.but thanks to all my dear friends.the pot luck bbq went well.and thanks a lotttt to all the gifts!it wasn't supposed to be my birthday party coz my birthday is todei ;)


am now 24 years old.sebaya dengan dey dah.tuaa saya rupanya.he he.dah boleh tunang.(kalau peringkat umur dey la~~.he he) so thanks to nadz!!! sangat sangat thank you!!coz she came and help me out to prepare stuffs for the bbq.although things are all laid out.but pinggan satay la,mangkuk kuah la,bekas sausage la,bekas ayam la.damn!i owe u babe!! thanks a loadssss xx alhamdulillah.all are happy and full!makanan habis licin although sangatlah banyakkk!!serious!tapi i sempat makan spageti and cake and sasauges je kuttt..heuheu.and loads and loads of ribena!tepat pilihan birthday 'boy'.ribena memang sedap!he he.all in all we had fun! sebab lepas makan2 kami main wii sampai lebam.but the people left at 12pm.sebab bawak anak dara orang.(sapa suruh!) haha.and si dia pun bawak tunangannya.fuh!memang betul la minah yang i duk usha kat fs tu adalah aweks a.k.a tunang dia.oh well!dah jodoh mereka.anyways,enjoy the pics ;) although tak banyak..sebab tuan rumah sangat bz melayan tetamu.so takdela cameragirl =p


































presents dari kawan =)



mereka yang datang =) nadz dah balik time ni :P


all in all.i had a great timee!!penat toksah nak cerita.sampai harini tangan still lenguh2 angkat kerusi,cooker and main Wii :P pagi2 dah main guitar hero.tapi nanti kena pulangkan kat fahmi.thanks fahmi! =) thanks a thousandssss to nadz! love u babe!! susah senang ko jugak yang datang. <3 oh well..sekejap je dah isnin.back to normal life : work :( have a nice day peeps! much love, birthday girl ;p xx

erinchunk circled @ 8:13 PM

0 people circled

Post a Comment

Thursday, June 26, 2008

can't wait till sabtu-day!


wahhhhh sangat busy..walaupun takde keje..tapi entah ape dibuat depan pc, keje tak sudah2 jugak.sama ada bermukabuku atau berchit chat.yang pasti sedar tak sedar esok dah jumaat!!harini bos baru je kuar pegi HLB lagi.selagi dia kat sebelah rasa cam tak semangat nak buat keje.tadi dia panggil,ada keje katanya.sebab tengok aku asek berchatting je keje.sekarang dah selamba.sebab haritu aku nampak bos sendiri chatting.so tak salah kalau anak buah dia nak berchatting jugak kannn? he he he.padan muka ko!kalau dia marah aku,nanti aku marah dia balik.ecehhhh ;p tapi since dia dah bagi keje..taleh nak berchatting sangat.cuma boleh berblog 'aje'.hahaha (nampak sangat takde keje)


tadi pegi shopping barang2 untuk 'box of happiness'.saya plak berasa happy =p ke sebab pompuan ni kalau bersopping je dia memang happy kuttt..hehehe.jeng jeng jeng.sapakah orang yang akan mendapat box itu.hehe.saya beli sangattt banyak barang untuk dia.harap2 dia suka.and all in one 'box of happiness'.(if only i could fit into that box :P ) but of course if i masuk into that box,it won't be box of happiness anymore.haha.haishh macam la banyak sangat duit nak spend on it.haihh..sekarang tengah sangattlahhh sleepy and counting hours till sabtuday.because i won't be burning my cals that night.damn!harap2 sunday boleh pegi jogging dengan jayanya (hope so) coz i will be having s0ooo many 'healthy' food on sabtu night.chicken BBQ,sausages,spageti,cakes,satay,truffles (i wish),fruit salad,ayam pansoh,marshmallows,junkies all the way!!! mati aku kena marah ngan nuwen ;p but takpe nuwen,saya tulis.heeee =D but yang paling sedap on the menu is nioi!! haha.yes,dia akan datang bersama tunangan dia.boleh tak? hoh! saya tak pasti saya boleh mengadap dia ke tak.takut menggelabah tengok mereka berasmaradana ke kann..he he.(dengki sungguh nada itu) tapi maybe saya memang patut berjumpa sendiri dengan mata kepala saya supaya lepas ini saya tidak mengharap lagi.heh.kasihaann...


tapi takpe! yang pasti saya mau berhepi2 day on sabtu day!! nanti saya update okei! selamat hari khamis! malam ni jangan lupa baca yassin ye. ;) much love xx

erinchunk circled @ 2:53 PM

0 people circled

Post a Comment

Sunday, June 22, 2008

sunny yellow on sunday


ahhh what a bright sunny sunday.and me and fizz state hopping to senawang to our kakak manis' wedding.he he.it's kak mizz's BIG DAY!! =) she looked s0o yellow and of course prettyyy (pernah ke dia tak pretyy??:P) alhamdulillah it wasn't raining,in fact,it was bright sunny day with her bright yellow dress.cantekkkss !! ;) i couldnt stick aroun longer.*note that i tend to lepak till everyone is gone =D * but i wasn't feeling well.so i didn't take much picture today.sorry.too tired from a 2km jog earlier in the morning.he he.but managed to take few pics with the pengantin and bakal pengantin ;) enough weddings for this month.1 week break then it's dey's tunang dei.then i am very very available on weekends!! weee heee~~ and i definitely can't wait this coming saturday.BBQ dei~!! the food in the menu semua sedap2.and i am not prepared with the stuffs yet.upsssiee!! dahla organizer.he he.will do so next week.anyways,enjoy the pics.am heading to bed now.have a good sleep peeps!besok kerja~~ ;p much love xx













selamat pengantin baru =)


heading home


xoxo

erinchunk circled @ 11:10 PM

0 people circled

Post a Comment

Saturday, June 21, 2008

i want banana toffee sundae :((


harini membosankan diri sambil surfing sampai muntah.he he.but dah lama tak buat camni.tapi one thing is mata tak tahan sakit sebab selalu sangat mengadap pc.haishh..suddenly korek2 album.found few new old pics.i seriousyl have loads and loads of pictures.i could bet you there's more than thousand!;p tetiba rasa cam nak banana sundae.demm!


her passion

homemade bakso
her happy face ;)
my addiction
view to a kill

nihon ni umareta ;)
her size 26 a**.demm!
the friends you treasure most




the white fox
the rocking angel (^__-)v
her multiculture siblings

erinchunk circled @ 3:37 PM

0 people circled

Post a Comment