Saturday, May 17, 2008

sat-a-day


sabtuday as usual pegi jogging kat park with daddy cool :D and then we had family breakfast at mcD@OU.heuheu.didn't know that it turned out to be cool anyway.coz it was our first time to go to OU at 930am!what de? :P orang sangatlah tak ramai and itu mcD takde orang.huh!memang break record.rasa cam dekat private restaurant.he he.seronot!!


harini mam and dad balik kampung.hantar kete kesayangan ku.nope,not the current car.but itu mariam mercedez; yang duk bawak bersiar2 ke damas,amek lil bro pegi balik skola,pegi meronggeng sama kengkawan satu ketika dulu.kini akan menjadi milik aunty ku.hu hu..tapi takpe..nanti balik raya boleh ronggeng naik kete itu.takyah nak bawak balik kete bapak yang lagi satu.kang ada kazen2 ku yang peghak pegi tubik kepala kat sunroof tu!hohoho.naisb baik mereka sangat comel sebab budak2 lagi..pastu asal buka sunroof sure derang buat sound efect sambil menyanyi2 lagu mawi.hehehe.derang ni peminat setia mawi.siap potong rambut ala2 mawi okeiii.ha ha ha.belum lagi kete 206cc cam alang.agaknye aku rasa derang buat concert terbuka mawi sambil melalak2 satu kampung.lol.tapi takpe..budak2 lagi ;p


harini memang sat-a-day.duduk2 lepak je kat umah..kemas2 bilik semua.sesungguhnya mengemas bilik sangat la memenatkan ditambah pula rasa seperti berjogging setempat.hoho.


sebelum

selepas ;p

kebetulan duit dah sengkek.nak beli perfume pun dah tade duit.tapi takpe..insyaAllah minggu depan pay day.weeheee~!! speaking of next week..next week is our company's team building.and i am s0oo not prepared untuk masuk hutan.barang2 kelengkapan pun tak beli lagi doss..hu hu..and i am s0o no looking forward coz itu nioi and bestfrennye dah takde.dua2 dah berenti keje.time2 camni,nak pegi mana2 pun dah tak best.busan jee..sebab kena ada alasan kenapa taleh pegi,so better pegi la kann...at least merasa la skit hiking naik bukit.4 jam turun.4 jam naik katanya~!! huh! tak mantap gak stamina tak tau laa..heuheuheu.talking about company,scb issue yang tahap 'bencana' dah selesai.alhamdulillah.after 2 weeks duduk kat sana..rasa macam dah jadi ahli scb.boss kat sana siap suruh aku amek name card jadi staff.cis!perli ke hape?? ;p but they were s0oo nice to me.rasa macam dah jadi kawan plak.he he.time2 stress derang la bagi kita tak tension dengan lawak macam2.pastu siap jerit dari satu department ke satu department lain.nasib baik department tu satu floor je ;p i bet they are used to it..cause orang keje bank ni memang hebat bab2 overcoming their stresses.kan kak mizz? ;)


esok pagi nak main badminton with some friends and then tengah hari am going to kak anem's wedding insyaAllah,with kak ecah.then petang,if jadi..missy karimah is coming!! we're planning to play basketball! weeeheee~!! and the next day plak nak pegi hike kat bukit kiara.wahhh bestnyeee..i am such a sports freak am i? kalau i start 3 years ago and maintain it till now..i bet i'm not having this beyonce hips don't lie kut.he he he.ok then..wanna give my baby a bath.dah seminggu tak cuci.dah berhabuk2 dah..siann..tak macam kete pompuan dah! :P hope u have a nice weekends.enjoy peeps! much love xx

erinchunk circled @ 5:04 PM

3 people circled

Post a Comment