Saturday, May 31, 2008

jangan jangan tido lagiii~~!! (ala2 adlin a.r)


haish..i can't sleep tonite..it's 2am..might as well i continue my owe to dey.heee =D so here's the tag.(lepas ni kira langsai aa dey! ;p)


5 hadiah yang saya mahu dan kenapa nak 5 hadiah tersebut.


1. anything dari nioi for my birthday walaupun dia sudah bertunang harini.ye,dia sudah bertunang.huuuuuu...

1.Nikon DSLR!!! gamba yang dishot sangat cunsss!! boleh tak nak jadikan sebagai hantaran kawen? :P (if i get married la.ha ha..)

2.psp!! or nintendo DS!! sebab saya adalah gamers yang freak.saya suka main guitar heroes and sudah level hard tau! =p

3.perfume ghost.sebab saya suka giler bau yang menghantui ituuu.it's s0o me!

4.tiket penerbangan ke jepun atau biasiswa ke jepun.nak pegi lagi skali please!!

5.guitar kapok kaler hitam pastu straps dia kaler putih.uuhhh i loike!!



Sape tag saya? kazen lilo yang cun :dey



5 impressi mengenai beliau.



1.dia sgt hornyyyyy..hehehe.cuba tengok tanduk atas kepala dia ;p

2.skinny hawttt..tak pernah naik saiz badan.mahupun ape jua yang boleh naik saiz.he he.

3.sangat sayang adik kesayangannya : baby (budak ni sangattt manjaa!!) dan kazen mazen dia ;)

4.dia sudah sail ke moon bersama sailormoonnya (in love)

5.dia sangat garanggggg masa jadi senior kat skola dulu.scarrryyy!!;p


Perkara paling memberkas dia pernah lakukan



1.dia pegi grooming school ngan alang! he he..

2.menjadi babysitter setiap kali cuti sekolah.(tak cuti pun memang kena jadi babysitter.heeee..

3.memakai braces!!! (sangat mengejutkan saya!);p

4.senior yang suka cari pasal ngan cik aisah.haha..betol tak dey?? :P

5.getting engaged?? ;p


Most loved invention.


1.videogames!!! ;)

2.XpressMusic+fujitsu lifebook (how i wish i have VAIO..demm!)

3.electronic dictionary japanese-english ;)

4.eyeliners!!! :P

5.cute pumps+peeptoes!! ;D


What I despise so much


1.strecth hours of working..

2.kaki buli

3.orang MB : macam bagus

4.orang isap rokok.

5.orang ambil kesempatan >:(


5 orang yg kena tag.


1.nurenchunk!

2.karimah *yang dah balik kampung*

3.nadz

4.azz *altho i know she's bz*

5.denise!


sila buat tag saya ye kawan2 ;p

erinchunk circled @ 1:12 AM

0 people circled

Post a Comment