Friday, May 23, 2008

eyes wide shut


i am definitely not sleepy.but i need to get some shut eye.i'm going to our teambuilding @ cameron highlands tomorrow.which is 8 hours from now.we're gonna go mount hiking at mt irau.i really need all the energy right now..but i can't sleep!! i'm always like this.let it only a trip to balik kampung or even to group movie the next day..i will get all giddy and u can say 'excited'.but nooo..i'm not excited..its just that i just finished packing, and my mind's racing with s0oooo many things.like what else should i bring,what else i have not bought, what time should i wake up,what time should i leave the house,should i bring cash,should i bring 3 pairs of shoes etc.seeee?? gilerrr crazy kannn?this is what you call a last minute preparation.ngeee =D


but i'm all packed now.tinggal nak beli food and facial wash.huhu.boleh plak time2 camni facial wash dah abes.ceh!sah2 kena bangun awal esok pagi nak pegi beli semua benda yang last minute pastu kena pegi ofis awal dari orang lain sebab kena buat appraisal.what the hell?!! boss aku memang la cha.lam alif.kaf.alif. heee..suka buat benda yang last minute.ayat manesss dia camni "err..zaireen...can u please..." huh!!bila dengar tu terus menyirappppp..kalah sirap bandung!tapi sebab kan dia boss and i on the other hand adalah kaf.wau.lam.ya. huh! memang bersabar je.sebab benda2 yang dia suruh kan memang tahap macam blair suruh jenny from gossip girls buat benda2 last minit dan sangatlah pelik2..okei not to spoil the mood for tomorrow..so saya akan dengan redhanya merelakan diri kena datang office awal dari manusia lain gara2 appraisal.percayalah.sure dia tak confirmkan aku lagi!! alasan : you did not perform~! *tapi harap2 taklah.. :( penattt wooo keje separuh mati!*


oh btw,david cook ku menang~!! i loveee his voice.archuletta's too..but maybe he's too young :P and MAN U pun menang~!!! so0oo happpyy~!! glory glory man unitedddd~!! hehehe.jangan marah ye peminat chelsea ;p well maybe luck was on man u's side kann..nak buat camne ;) semalam memang best aa..dua2 pun menang!! harap2 konsert AF besok stacy pun menang!he he..omg!it's almost two!!! and i am not sleeping yet!! i better get going now.so peeps..i won't be aroun til sunday.hope you have a great weekends and tolong tengokkan AF finals untuk saya okei!! arghhhh~!! i wanna watch stacyyyy!! :( gotta crash bed now.nite2 peeps.much love xx

erinchunk circled @ 1:46 AM

0 people circled

Post a Comment