Saturday, May 31, 2008

jangan jangan tido lagiii~~!! (ala2 adlin a.r)


haish..i can't sleep tonite..it's 2am..might as well i continue my owe to dey.heee =D so here's the tag.(lepas ni kira langsai aa dey! ;p)


5 hadiah yang saya mahu dan kenapa nak 5 hadiah tersebut.


1. anything dari nioi for my birthday walaupun dia sudah bertunang harini.ye,dia sudah bertunang.huuuuuu...

1.Nikon DSLR!!! gamba yang dishot sangat cunsss!! boleh tak nak jadikan sebagai hantaran kawen? :P (if i get married la.ha ha..)

2.psp!! or nintendo DS!! sebab saya adalah gamers yang freak.saya suka main guitar heroes and sudah level hard tau! =p

3.perfume ghost.sebab saya suka giler bau yang menghantui ituuu.it's s0o me!

4.tiket penerbangan ke jepun atau biasiswa ke jepun.nak pegi lagi skali please!!

5.guitar kapok kaler hitam pastu straps dia kaler putih.uuhhh i loike!!



Sape tag saya? kazen lilo yang cun :dey



5 impressi mengenai beliau.



1.dia sgt hornyyyyy..hehehe.cuba tengok tanduk atas kepala dia ;p

2.skinny hawttt..tak pernah naik saiz badan.mahupun ape jua yang boleh naik saiz.he he.

3.sangat sayang adik kesayangannya : baby (budak ni sangattt manjaa!!) dan kazen mazen dia ;)

4.dia sudah sail ke moon bersama sailormoonnya (in love)

5.dia sangat garanggggg masa jadi senior kat skola dulu.scarrryyy!!;p


Perkara paling memberkas dia pernah lakukan



1.dia pegi grooming school ngan alang! he he..

2.menjadi babysitter setiap kali cuti sekolah.(tak cuti pun memang kena jadi babysitter.heeee..

3.memakai braces!!! (sangat mengejutkan saya!);p

4.senior yang suka cari pasal ngan cik aisah.haha..betol tak dey?? :P

5.getting engaged?? ;p


Most loved invention.


1.videogames!!! ;)

2.XpressMusic+fujitsu lifebook (how i wish i have VAIO..demm!)

3.electronic dictionary japanese-english ;)

4.eyeliners!!! :P

5.cute pumps+peeptoes!! ;D


What I despise so much


1.strecth hours of working..

2.kaki buli

3.orang MB : macam bagus

4.orang isap rokok.

5.orang ambil kesempatan >:(


5 orang yg kena tag.


1.nurenchunk!

2.karimah *yang dah balik kampung*

3.nadz

4.azz *altho i know she's bz*

5.denise!


sila buat tag saya ye kawan2 ;p

erinchunk circled @ 1:12 AM

0 people circled

Post a Comment

Wednesday, May 28, 2008

i come i see i conquer


hey peeps!! wowww!! i was s0ooo tired to even sit in front of the pc for the past few days.cameron was fun,great view,good experience but damnnn tiring!! i thot we're supposed to go for a jungle trekking like the usual BTN type.but i never thought we would go MOUNT HIKING!! woahh~!! seriously..it was the most tiring experience ever!!compared to BTN,paintball or futsal!huh~! i was s0oo pancit!!but alhamdulillah..berbekalkan jogging and hiking di hujung minggu.sayalah orang pertama yang sampai di puncak dan di kaki gunung itu ;) but of course i wasn't the only one.there were three of us.at first there were kondaiya,eunice and me who arrived first at the peak.but then after descending..dah bertukar pasangan plak.there were me,nunun and eunice ;) fyi,eunice is a mother of one okei.you go mommy~~!!descending was the most tiring part because u need all the energy to keep on going and at the same time keeping yourself from falling off the cliffs!!horror!!climbing up the mountain is easier than climbing down!!seriously i was at the last drop of energy.kalau macam otromen tu,dah bunyi "tit!tit!tit!tit!" lampu nyala2 merah ;p but it was seriously menguji tahap kesabaran mental dan fizikalku.hu hu hu..


imagine that we have to climb the trees which was fulll with moses.at first memang sangat menggelikan sebab lembik2 but lama2 u rasa macam "ahh lantak..asalkan aku tak
jatuh!" ;p pastu you kena panjat mengereng tau macam yang orang nak bunuh diri kat bangunan tinggi tu.kena climb from windows to windows tu kan kena panjat berhati2.haaa..macam tu la rupanya..sebab kalau tak pegang kuat2 pokok tu memang boleh jatuh gaung!series! and the first 2 hours was okei.people are trying to cope with the weather,coldness and the muddy forest.and people can still laughing at each other's joke and siap nyanyi2 la kan..but after arriving at baby irau.which was the first peak.everyone started to give up.some wanted to retreat and some wanted to continue..ye la..susah payah panjat tinggi2 taknak tak naik peak?? tak best la kann..so 15 of us decided to continue hiking up the irau's peak.getting from baby peak to 'mother's' peak was kacang.agak bangga la kan dapat naik sampai atas.tapi tak best pun sebab hujan so kabus tebal sangat so u cannot see the view dari atas puncak tu sebab kabus.dayme!penat2 naik tauu..pastu naik2 dapat signboard kuning tu je la.hoh!i mean seriously,it took only one hour for us to naik tapi just dapat tengok signboard kuning tu je??huh! then tak sampai 10minit duduk kat peak kena turun balik sebab hujan makin lebat.tak ke bengong?? but to get from the peak to the foot of mountain was FOREVER!! i was almost giving up.sebab hujan dah turun tak henti2..the fog made our view limited.we were all exhausted.hungry.thirsty.and the soils were getting muddier and God know's how 'milo-O' was the mud!! thanks to my ever realiable ACG shoes.memang sayang cium2!! sebab kasut orang lain dah tercabut tapak la.siap ada sorang tu kasut dia dah tercabut..dia panjat guna selipar je!!kesian kann??macam2 la jadik..hu hu..but my shoes sangat berjasa sebab meredah lumut,hujan,lumpur,akar kayu segala maknika.alhamdulillah..semuanya okei ;) but memangggg dah tak larat sangattt!! imagine 8 hours in the forest.and it was getting darker.the only motivation was i want to arrive safely and BEFORE dark.seriously,kalau tak sampai sebelum gelap seriously cuak duduk dalam hutan tu.sebab scarrryyyy~!!!it's like nobody else ada kat dalam hutan tu.just us!dengan hujannya dengan kabusnya..kalau hilang ke,kalau ape2 jadi camne??


all in all alhamdulillah..me,nunun and eunice arrive at the foot of the mountain at 630pm.and the rest of the team arrived 5-10minutes after us.and the last team to arrive was at 8pm.just nice before it gets pitched black.but to sum it all..everyone was a survivor la.everyone was pushing the extra limit of their human power to survived the hike.tobat aku taknak pegi mount hiking dah kalau macam ni ghopenyee..hu hu..but it was a great experience.memang kalau tak kuat mentality,sure u akan decided to give up and berkampungla dalam hutan tu sambil mengharap ada helikopter boleh amek bawak turun..hee ;p so later that nite,we had barbeque.reward for us for getting out of the jungle ALIVE :P but by then most of us were too tired and decided to crash the bed instead.but i decided to lepak with the organizer.teman derang tuang2.haha.siot punya cha.ya.nun.alif ajak aku tuang2 plak.sebab diorang kata kat situ sejuk so nak bagi panas badan elok minum.huh!but of course la aku tak join ;p tapi join derang lepak2..borak2 makan chicken wings..pastu dah tak larat sangat badan ni rasa.so hit the sack at 1230am.the next morning,i was the earliest to wake up.sebab sepanjang duduk kat situ duk mandi air beku je.sebab malas nak beratur mandi water heater.giler panjangg queue! :P so nak merasalah water heater yang bila nak hidupkan kena pasang starter ngan gas pastu cucuh api.hoh!giler cam robinson's crusoe!he he..then semua orang dah bangun.makan nasi lemak.prize giving then ciao balik KL.penat gilerrr...tapi sebelum balik sempat pegi shopping sayur.ye,shopping sayur ye nuwen.kamu sure suke kalau pegi sini.sayur dia 17 paket rm10 je!!semua fresh okei!then roses pun 3 dozen rm10.memang shopping giler.beli strawberries,roses,veggies,tea,scones etc.then by 4 baru nak bertolak from Cameron.sampai umah just nice at 7pm.sangatttt penat!! sebab orang lain dah sampai umah since 2pm.kitorang je terlambat sket gara2 shopping :D


so begitula weekend ku di cameron highlands.ni bukan team buidling nama nye..team bullying.bully kami semua ke tempat yang sangatttt memenatkan dan membosankan.ye la..bangun2 je pegi mounthiking dari siang sampai malam.then esoknya dah balik.what the??lagi bagus pegi pantai ;P so here are some of the pics taken.enjoy! ;) (panjang giler entry kali nih :D )


raindrops falling on my head :)


8 kete semua skali ;)


baru sampai semua suka! :P


ibu mertua mu ;)


makan time


semua kebulur ;p


breakfast before panjat gunung


getting ready to go!


semua excited! ;)


ini bos ku ;)


permandangan indah dari puncuk gunung yang menakutkan ;p


kereta2 yang terlibat =D


farihan driverku yang cool lagi mereng.he he..


ladang teh lagi ye kawan2 ;p


gunung brinchang.mak kepada gunung irau.ha ha.


kaki bukit brinchang


sahabat lama dari uni.satu ofis lagi tauu ;)


2 dara pungutan.hehe.


warming up


joey,guide yang macho.he he..


pengembaraan bermula ;)



me and mummy eunice yang fit! ;)


ala2 pelakon LOTR.frodo.hoho.tableh blahhhh..


this one hell of a coolest forest man! ;)


arriving at the first peak : baby irau


first to arrive ;)


we made it to the peak!!


all in raincoats sebab hujan!


retreating and raining lagi! :(


coolest view of all.u can actually stand on that tree and floats above all trees ;)


survived and alive!! ;)


breakfast before heading back to KL.balik yeay!!!


the crews : lee lee,po po,teong teong,irene and joey ;)


joey comel yang tak mandi + irene budak muda yang badan semat and fit.ha ha XD


bosku buat teh tarik :P


teambuilding pun sambut birthdays =D yang kanan skali tu sv ku okei..


a round applause for all of us to made it to the peak ;)


best player : ONG, dapat sony ericson k series and digicam.mamat ni memang penyabar giler~!! dia sanggup tolong our project manager naik turun bukit dengan sabar giler.sebab team manager kami,edna, yang sangatttt 'lemah lembut' dan tak pernah pegi mount hiking okeii!! syabas ong!! ;)


kami semua =) (tak sabar nak balik.he he..)


leaving..


ladang teh everywhere!!



i like this one the most!cantik =)


me and nunun


so that's it.banyak lagi gambar.tapi tak letak semua.as usual.i always took pictures more than hundreds! ;p anyways,cameron is definitely a nice place to go.the climate and the view is uberr cantekkss!but if the weather sucks..janganlah pegi.buat sakit hati je ;p but i loveee the greeeennn view.sangatttt menenangkan.so yep.now i've updated about cameron.will update on dey's tag soon ;) and aysha's wedding.wahhhh i got like s0oo many weddings this month!! apekah?? ;p yosh!! it's weekends~!! have a nice weekends! much love xx

erinchunk circled @ 11:51 PM

2 people circled

Post a Comment

Sunday, May 25, 2008

i'm back and alive


hey peeps.alhamdulillah..am back and tired as hell~!! bruises everywhere.pinggang sakit.shopped veggies till i drop!!imagine 17 types of veggies for a price of rm10.madness!and right now i am s0oo tired and i need to get a good lie down.just a sneak peek of my trip.mount hiking at mount irau.2.144km high..and the journey to highest peak was 8-9hours!mossy forest,muddy soils and raining!madness? u tell me..but the view of the one and only mossy forest in malaysia which looked like this




breathless (yes,tidak bernafas sebab kekurang oksigen,tenaga dan kudrat.sebab terlalu penat =p) and beyond speechless.hanya mata ini yang mampu melihat keindahan yang Maha Esa. ;) will update more..gotta crash bed now.esok keje.dayme.and saya kena tag dengan dey LAGI!he he.will do so soon.take care peeps.nite xx much love

erinchunk circled @ 11:39 PM

2 people circled

Post a Comment

Friday, May 23, 2008

eyes wide shut


i am definitely not sleepy.but i need to get some shut eye.i'm going to our teambuilding @ cameron highlands tomorrow.which is 8 hours from now.we're gonna go mount hiking at mt irau.i really need all the energy right now..but i can't sleep!! i'm always like this.let it only a trip to balik kampung or even to group movie the next day..i will get all giddy and u can say 'excited'.but nooo..i'm not excited..its just that i just finished packing, and my mind's racing with s0oooo many things.like what else should i bring,what else i have not bought, what time should i wake up,what time should i leave the house,should i bring cash,should i bring 3 pairs of shoes etc.seeee?? gilerrr crazy kannn?this is what you call a last minute preparation.ngeee =D


but i'm all packed now.tinggal nak beli food and facial wash.huhu.boleh plak time2 camni facial wash dah abes.ceh!sah2 kena bangun awal esok pagi nak pegi beli semua benda yang last minute pastu kena pegi ofis awal dari orang lain sebab kena buat appraisal.what the hell?!! boss aku memang la cha.lam alif.kaf.alif. heee..suka buat benda yang last minute.ayat manesss dia camni "err..zaireen...can u please..." huh!!bila dengar tu terus menyirappppp..kalah sirap bandung!tapi sebab kan dia boss and i on the other hand adalah kaf.wau.lam.ya. huh! memang bersabar je.sebab benda2 yang dia suruh kan memang tahap macam blair suruh jenny from gossip girls buat benda2 last minit dan sangatlah pelik2..okei not to spoil the mood for tomorrow..so saya akan dengan redhanya merelakan diri kena datang office awal dari manusia lain gara2 appraisal.percayalah.sure dia tak confirmkan aku lagi!! alasan : you did not perform~! *tapi harap2 taklah.. :( penattt wooo keje separuh mati!*


oh btw,david cook ku menang~!! i loveee his voice.archuletta's too..but maybe he's too young :P and MAN U pun menang~!!! so0oo happpyy~!! glory glory man unitedddd~!! hehehe.jangan marah ye peminat chelsea ;p well maybe luck was on man u's side kann..nak buat camne ;) semalam memang best aa..dua2 pun menang!! harap2 konsert AF besok stacy pun menang!he he..omg!it's almost two!!! and i am not sleeping yet!! i better get going now.so peeps..i won't be aroun til sunday.hope you have a great weekends and tolong tengokkan AF finals untuk saya okei!! arghhhh~!! i wanna watch stacyyyy!! :( gotta crash bed now.nite2 peeps.much love xx

erinchunk circled @ 1:46 AM

0 people circled

Post a Comment

Wednesday, May 21, 2008

just on time ;)


saya tengah sedikit sedih right now.so to take my mind off that thing..saya telah di"label" oleh saudari eliana.(huh skema nak mati!ha ha ha!)



7 perkara tentang saya


1)saya adalah tinggi secara rahsia (i'm secretly tall? ) dalam keluarga saya.he he..

2)saya suka gilerrr makan sotong dan saya taleh makan benda lain.seperti ketam atau udang,kerang,tiram dan seangkatan dengannya..busuk dan tak sedap >:P
<
3)saya suka tengok iklan.walaupun hanyalah iklan ooligo oh oh! ;p janganla orang duduk depan tv time iklan.memang saya baling ngan kerusi..

4)saya suka hidu bau lelaki juga!! that's the key to my heart! ha ha.of course bukan bau tengit yeee XD and itu juga sebab utama si 'dia' saya panggil nioi=bau dalam japanese ;p

5)saya boleh tegang (firm? saya tau ayat betulnya bukanlah tegang.ha ha.. ) dengan diri sendiri tapi tidak dengan orang lain.

6)tarikh (date) pertama saya adalah paling menyeronokkan sebab dia adalah kawan baik saya =)

7)saya paling benci lelaki luruskan rambutnya.geliii ewww~!!



7 perkara menakutkan saya


1)ULAUUUUU~!! sangattt takutttttttt!!! :((

2)saya takut mati dan berjumpa Tuhan (Allah swt)

3)saya takut gemok jugak!alaa kenapa sama dengan dey nih ;p

4)saya takut kehilangan orang yang paling saya sayang

5)saya takut untuk jatuh cinta? boleh? ;p

6)saya takut pegi Genting dengan kawan2 sebab takut mati kat situ? XD

7)saya takut lelaki gatal.ha ha ha!



7 lagu buat masa sekarang


1)aku milik mu - jason mraz ( caller ringtone tau! ;) )

2)sentuh badan ku - mariah cannon.haha!*ringtone saya okeii*

3)ada cinta - nubhan dan stacy *swooooonnnned*

4)kosong - klik lima

5)cinta berdarah - jamie scott

6)warkah - bau

7)tentang kita- pasangan ( the couple ) ;p

8)ada banyak lagi laa..camne?? hehehe



7 perkara yang selalu saya sebut



1)celaka ;p

2)fook!

3)whatde~~?

4)ha ah2 (berulang2 kali ;p )

5)tu aaa..

6)oh macam tu?

8)kannnn??



7 perkara yang amat bernilai


1)katil saya? ;p

2)keluarga saya

3)encik pee dan sahabat2 baik saya!! serius taleh hidup tanpa mereka!

4)bob span seluar empat segi yang tergantung di dalam kereta =D

5)gajah dari krabi =D

6)ekspresi music

7)minyak wangi hantu



7 pertama kali dalam hidup saya


1)keluar temujanji kakak hantarkan!hahahahahah~!sila maluuuu

2)pegi ke jepun dan tak mahu pulang ;)

3)pakai braces.ha ha.

4)rasa gempa bumi skala 4 ritcher

5)lemaskan adik saya ;p

6)mandi onsen SEXXYYYY *yeahhh babyyy~!!*

7)jatuh cinta dengan ashton kutcher.. :">



7 orang yang bertuah kena jawab


nurenchunk

kaem

nadz

ilham

opyness

dee dee

azz ( i wish u start blogs again)


and yeee sahabat2ku sekalian~~ anda kena menulis didalam BAHASA MELAYU OKEII.. ;) selamat menjawab!!muehehe

erinchunk circled @ 12:30 PM

1 people circled

Post a Comment

Tuesday, May 20, 2008

sleepo hippo


wahhh i slept the whole evening!!i don't know what got into me.all i know..i was chatting with chunkie when i realized i felt asleep till 4pm! maybe the weather was too hot and i started to get warm and sleepy.(yes,i have a very weird habit of getting sleepy when it gets too warm or too cold =D ) so as i woke up to solat zuhur.lil bro still hitting his keyboards playing CM.biasalah guys.and then after solat baring2 jap..and next thing i know.i was asleep again!till 6pm.tu pun sebab terasa lapar tiba2.hu hu..


mama smsed told me that she's coming back on wednesday.bosannyee!! serious time cuti,takde orang plak kat umah.rasa cam gawdd!!takde lifenyaa..but at least i can get 4 hours sleep.ha ha.which dah lamaaa tak buatt time cuti2 ni.sebab ada je benda nak buat on weekends.pagi tadi hiked bukit kiara with nadz,nunun n ct.sangatlahhh terasa kepenatannya tapi rasa cam ringan skit badan nih.yoshhh~!! and then dengar plak cite nadz pasal 59-55.he he.sila teka sendiri.lagi i semangat nak menjadi hiking sebagai satu hobby.hihi.insyaAllah..tadi pun time dinner rasa cam nak start makan sayur semata2 boleh? ;p but of course la a smallll portion of white meat okei ;) low carb diet nih!fuhhh~! what's the occasion? heee..sebab bulan 12 adalah sangat penting bagi saya dan sahabat baik ku.he he he..jeng jeng jengg... ;p


did u feel the shake? tadi people duk cakap rasa gegar here and there.but mostly belah kajang,bangi,cheras sana..ada ke?? kenapa aku tak rasa? cuak please~!! harap2 takde pape laa.. :S anyways,gonna hit the sack now.hope u had a great wesak.coz i know jid did ;) take care peeps.much love xx

erinchunk circled @ 12:02 AM

0 people circled

Post a Comment

Monday, May 19, 2008

happy birthday syahida abdullah !=)



jiddo to da izzo..happy birthday babe~!! may Allah bless you always..and boleh bagi sikit tak voucher yang foy menang tu?he he he..hope you will have a great bash dear ;)



anyways,i am s0oo tired today.woke up from 9 until nowww...went to kak anem's wedding which was seronotttt~!!! here are the photo's uploaded at facebook : kak anem+amoeba's wedding sorry tak sempat nak blog about the ceremony yet.tooo tired right now.balik from her wedding sempat tertido dalam train.heee =D sangat penat.but thanks to kak siti to send me to lrt.kalau tak kena balik jalan kaki.he he..sampai umah terus shower and terus to nadz's house lepak minum with kaem.and then went to pasar malam to buy dinner and sent kaem to the lrt.sorry kaem..sempat jumpa sekejap je..heee =D next time ko datang la lagi dengan ride baru mu itu ;)


ok peeps..gonna hit the sack.esok nak hike ngan nadz! weee~!! nite2 peeps.much love xxx

erinchunk circled @ 12:59 AM

0 people circled

Post a Comment

Saturday, May 17, 2008

sat-a-day


sabtuday as usual pegi jogging kat park with daddy cool :D and then we had family breakfast at mcD@OU.heuheu.didn't know that it turned out to be cool anyway.coz it was our first time to go to OU at 930am!what de? :P orang sangatlah tak ramai and itu mcD takde orang.huh!memang break record.rasa cam dekat private restaurant.he he.seronot!!


harini mam and dad balik kampung.hantar kete kesayangan ku.nope,not the current car.but itu mariam mercedez; yang duk bawak bersiar2 ke damas,amek lil bro pegi balik skola,pegi meronggeng sama kengkawan satu ketika dulu.kini akan menjadi milik aunty ku.hu hu..tapi takpe..nanti balik raya boleh ronggeng naik kete itu.takyah nak bawak balik kete bapak yang lagi satu.kang ada kazen2 ku yang peghak pegi tubik kepala kat sunroof tu!hohoho.naisb baik mereka sangat comel sebab budak2 lagi..pastu asal buka sunroof sure derang buat sound efect sambil menyanyi2 lagu mawi.hehehe.derang ni peminat setia mawi.siap potong rambut ala2 mawi okeiii.ha ha ha.belum lagi kete 206cc cam alang.agaknye aku rasa derang buat concert terbuka mawi sambil melalak2 satu kampung.lol.tapi takpe..budak2 lagi ;p


harini memang sat-a-day.duduk2 lepak je kat umah..kemas2 bilik semua.sesungguhnya mengemas bilik sangat la memenatkan ditambah pula rasa seperti berjogging setempat.hoho.


sebelum

selepas ;p

kebetulan duit dah sengkek.nak beli perfume pun dah tade duit.tapi takpe..insyaAllah minggu depan pay day.weeheee~!! speaking of next week..next week is our company's team building.and i am s0oo not prepared untuk masuk hutan.barang2 kelengkapan pun tak beli lagi doss..hu hu..and i am s0o no looking forward coz itu nioi and bestfrennye dah takde.dua2 dah berenti keje.time2 camni,nak pegi mana2 pun dah tak best.busan jee..sebab kena ada alasan kenapa taleh pegi,so better pegi la kann...at least merasa la skit hiking naik bukit.4 jam turun.4 jam naik katanya~!! huh! tak mantap gak stamina tak tau laa..heuheuheu.talking about company,scb issue yang tahap 'bencana' dah selesai.alhamdulillah.after 2 weeks duduk kat sana..rasa macam dah jadi ahli scb.boss kat sana siap suruh aku amek name card jadi staff.cis!perli ke hape?? ;p but they were s0oo nice to me.rasa macam dah jadi kawan plak.he he.time2 stress derang la bagi kita tak tension dengan lawak macam2.pastu siap jerit dari satu department ke satu department lain.nasib baik department tu satu floor je ;p i bet they are used to it..cause orang keje bank ni memang hebat bab2 overcoming their stresses.kan kak mizz? ;)


esok pagi nak main badminton with some friends and then tengah hari am going to kak anem's wedding insyaAllah,with kak ecah.then petang,if jadi..missy karimah is coming!! we're planning to play basketball! weeeheee~!! and the next day plak nak pegi hike kat bukit kiara.wahhh bestnyeee..i am such a sports freak am i? kalau i start 3 years ago and maintain it till now..i bet i'm not having this beyonce hips don't lie kut.he he he.ok then..wanna give my baby a bath.dah seminggu tak cuci.dah berhabuk2 dah..siann..tak macam kete pompuan dah! :P hope u have a nice weekends.enjoy peeps! much love xx

erinchunk circled @ 5:04 PM

3 people circled

Post a Comment

Wednesday, May 14, 2008

say it again for me


harini kat scb lagi.had lunch with madine.now she's my lunchmate plak.but yesterday had lunch with lia at avenue K.which was okei la.but to get to klcc tu a bit malas.however,today's task completed early.even at 6pm my boss is still asking me to monitor that system.but guess what?? today i got a date with marie digby at OU la!so i decided to stayed back for another 30mins,then i ciao! he he..jangan bagi muka sangat kat sv.nanti dia suruh kita berkampung kat situ sampai pagi pun dia kisah ape,kan..hu hu.but anyways,at 630pm i just can't sit still..macam kera kena belacan.so as soon as the clock strikes 640pm.i cabut.rushed to the monorail and off to pekeliling.took my car.and sped off to ttdi.reached at 715pm.glad the jammed was not too long.balik2 terus maghrib.kelam kabut shower sekejap.solat and everything..745 off to OU.


we were late but marie digby was LATEST! we waited for almost an hour for her to come out.but when she's out..it's worth it ;)


the stage


the crowd


the bodyguard


jay and roshan


me and my bodyguard


mari-yeahhhhh digby ;p


she's s0o pretty and sweet!


digby menjeling ke arah lil bro.he he..


tunjuk skills guitarnya..


digby lagi ;)


me makan eskrem sambil nak tunggu digby abes nyanyi.heee =D


sangatlah penat berdiri sambil melompat2 sebab tak nampak view dek orang2 yang tinggi melampai kat depan.i think everyone should sit while watching digby.for certain reasons like short people COULD NOT even get a view of digby.and all the pics were taken sangatlah jauh.like 6-7rows from front.but thanks to lil bro sebab dia sangat tinggi melampai.he he.after almost 2hours standing with bau hangit ketiak sape ntah.decide to get an ice cream and get back to digby for an autograph.but when we were back..it was s0oo fudging crowded.and actually,i managed to get to the front line!can you believe it.but sedar2 macam takde kertas,or poster or even cd to mintak her autograph.plus,i was too tired to 'berasak2' among them.so decided to head home and watch gossip girls.much better ;) ok peeps.have a good night sleep. much love XOXO

erinchunk circled @ 11:37 PM

0 people circled

Post a Comment