Thursday, April 10, 2008

my new hobby : wasting time


do tell me sapa tak reti membazirkan masa dengan jayanya?meh saya ajar.sampai korang rasa tak cukup masa nak dibazirkan.hahaha.anyways,bos tak masuk lagi arini.so saya pun dengan selamba membelog di ofis heee (^__-)v piss!


wahh cepatnye dah nak pukul 10.semalam called alang.kelam kabut aku tanya dia mana fiza.minah tu pun satu.called punyalah banyak kali tak angkat2.dalam otak aku satu je : kena culik.boleh? :P lawaknye aku siap fikir berapa nombor telefon umah minah ni.dulu bukan main hafal.skang dah ada handphone dah tak teringat nombor tu.hampir2 aku call telekom nak check nombor lapan angka umah dia.haha.but lepas je called alang.i tried to call fiza again.miracle it was..dapat!! haihh...she is actually in pangkor daaa..dush!!at least replyla my texts cik adik oiii.hehehe.so problem fixed? ;D


harini ada keje.bos dah bagi siap2 semalam.tak taulah harini dia masuk ke tak sebab pagi ni dia pegi hong leong bank.support kat sana.and me,blog-lompat,surfing,check email semua..dah kol 10!! dayme!!semalam kepingin nak makan KFC.excited nak balik umah cepat2 nak bawak si kenit jalan2 naik kete pegi beli kfc.sampai2 je umah..KFC dah ada pun kat atas meja.hehe.it must be my lucky day ;) so tak jadi nak bawak si kenit pegi kfc.i end up bawak jalan2 aroun zaaba je.geram ngan si kenit.nak suruh dia duduk diam kat carseat tu..kena nyanyi lagu "KFC~~ that's where i want to be.." 7-8 kali kut so that dia tak bangun from the seat.(note: i don't have childseat in my car okei ;P ) tapi nasib baik si kenit ikut cakap and he is such adorable to well behaved semalam.rasa geram cam nak chobit pipi dia!!!


oh what a day~!!it's already thursday!!cepatnyeeeee..rasa macam baru je ahad lepas!and azz baru je flew last saturday.alang baru je sampai.and now its gonna be 3days left before she left.tak sempat nak jalan2 with her pun this time.she's been busy studying for her exams.and i'm busy working anyway..oh today i woke up late!!it's not that late,but the walk to the bathroom seems forever coz i was stucked at the tv couch to watch fergei : clumsy vclip.comel giler semua pop-up vids tu!i loike~!! ok2,sambung balik.then siap2 semua.tengok2 dah kol 845!!which is definitely LATE!!then headed to mesra to buy some low fat milk and kit kat for breakfast.the milk is for the frosties cereal awaits in the office ;) picking the right milk was disaster!i was stucked at the milk fridge cause i couldn't make up my mind which milk to buy.nak beli dutch lady,rasa serba salah.nak beli HL,takde.nak beli brand lain,tak pernah tengok or cuba plak.so i end up buying dutch lady anyways.terpaksa.kali ni je eh :D (kan sekarang tengah boikot barangan buatan
belanda.hehe) so this is what i had for breakfast



frosties bersama low fat milk dan kit kat.yum yum ;)


omg!it's almost 1030~!! gotta go!shucks!!banyak benda nak kena buat ni.siap melagha plak!so peeps~~ power to the people!! (especially yang tengah keje : sila tabah ye..esok dah jumaat :D ) and here is my new flickr.its the best of the best of my collections ;) suddenly feels like wanna do photography as passion la.boleh tak?:D WTH??hahah.kidding.just for fun boleh la kut ek.so,enjoy! : chunkie's flickr

erinchunk circled @ 10:13 AM

0 people circled

Post a Comment