Monday, April 07, 2008

it's mourn-day~!


morning!harini semangat giler.bangun macam biasa.padahal semalam tido kol 130 pagi.hehe.gara2 blogging la kut..hehe.but managed to get out of the house before 840.i think 840 is the most ideal time to get to work.no jam after the tunnel towards plaza damas there.and i am happy to arrive at the office at 9am on the dot!huh!dah lama tak sampai kat ofis 'on time'.i even managed to go the supa to get some small cereals packets and a fresh milk.my first proper breakfast in office.hehe.ok jugak ek. :D pastu ingatkan boss dah sampai ofis,dah cuak2 je nak masuk ofis.tapi jam baru pukul 9.05.hoh!(awal giler!!) then had my breakfast (still NO sign of boss coming in) then dipped in some pakcik famous amos ke dalam susu segar itu.yum2.sedappp gilerrr..tapi takde aku nak tangkap gamba kesedapan tu la kan. (takkan semua nak amek gamba kut??) hahaha.


sempat blog hopped semua.oh kak shera dah selamat sampai kat malaysia kut.alhamdulillah.her entries in japan was like the best so far!!made me rindu kat japan la sangat22222~~!! but takpe.my close childhood friends in japan pun dah balik,canaz and dell.yeay!dell plak dah pindah rupanya.ingat duk kat datuk sulaiman 6 lagi.keitai pun takde.chet!tapi takpe.asalkan leh renraku pun cukup.hehe.semalam sempat pegi umah canaz,saje jenguk2 orang baru balik dari jepun.sekarang dah keje pun sebagai operator berjaya dia kilang jepun.hehe.tapi gaji u masyuk okei!! walaupun menjadi kuli yang tak seberapa bestnye.he he.takdela..minah ni engineer sebenarnya.tapi biasalah kaisha jepun.dia nak pekerja atasan dia belajar segala benda dari bawah.so kenalah start dari bawah..as usual minah ni kurus la kan..tak tau dia akan naik ke tidak berat badan once dah balik mesia nih.he he ;p ouh she gave me the umbrella~~ ella ella eh eh!! hehe.ni bukan payung sebarangan tau!! i memang dah lama nak payung ni masa kat nihon.tapi tak terbeli2.huhu.eh in fact dah beli,tapi tertinggal kat kyoto!! demmm..but takpe.thanks to canaz,saya sudah ada payung spesel itu.he he.its the same payung transparent yang kak sher pakai at most of her pictures in japan (kak mimi punya kut) .my mom used to have one when she was in US for 2 years,papa buat masters kat wisconsin.tapi entah mana pegi payung tu.heee =D


oh well.hafta get back to work.to kak yana~!!! sila update!! pasal along's wedding or ape2 je lahhh..kemanakah anda menghilang?? btw,i read kak mell's blog and i s0oo love the dress she bought for her gala.tapi poor her,she can't go to her gala.it's ok.sacrifices is always worth it =) ok peeps! happy monday.get back to work!what the hell were u thinking reading my blog while working?!! he he he..much love xx


p/s:si kenit dah balik from kuala selangor.satu malam tido at my house.boleh plak dia tak tido ngan parents dia.he he.oh will update on lil eyman syafie =) semalam mimpi 'dia' lagi.not again :(

erinchunk circled @ 9:42 AM

0 people circled

Post a Comment