Tuesday, April 22, 2008

hari yang menyengalkan


harini pegi standard charted lagi.kena support derang punya sistem.hari2 call ofis mintak support.haishh..yang kena pegi,aku jugak.sebab dah sah2 aku bukannye boleh support CPS (another sistem we're handling.which i could never understand the concept ) so pukul 11 tu dah tercangak kat monorail station heading to raja chulan.dah jadi routine harian merangkap mingguan jugak sebab lately sistem derang ni asek ada problemmm jee..aku pun dah naik masak dah.tapi oleh kerana tak sanggup nak menyangapkan diri kat ofis.so gagahkan diri pegi sana.but pegi client site pun best jugak sebab u just hafta run the thing and wait.but the waiting part was very very sangap.i even bring along magazines,food,and make sure my expressmusic is fully charged and fully loaded with new songs.haha.but if the system hit error,akulah orangnye.yang kena fikir camne nak make sure it runs jugak.maka selagi tak complete selagi tu la kena duduk melanga kat standard charted tu.semalam sampai kol 9 baru nak bertolak dari raja chulan.tak ke nayaa??so hari2 pun..ni lah kenderaan awam yang kena naik.



dah sangap sangat naik turun naik turun.meh sini aku amek gamba =p


so everytime pegi client site..bukannye sekejap.5-6jam jugak la.serious sangap..so tadi tengah sangap tunggu system running.sambil melalak2 lagu "beautiful life" ..(yes.sila ingat drama jepun tu.sebab abang takuya kissable lips berlakon ye =p ) semalam baru dapat lagu tu dari wilson.ni duk dengar hari2.teringat zaman melalak2 kat merpati dulu.sebab lela je yang ada CD lagu tu.yang peliknya kenapa si lela plak yang ada CD tu.padahal dia tak minat pun cerita jepun kut ;p he he.so sambil duk bosan2 sambil dengar lagu..rasa cam comel plak my new unicorn ni.my new fave thing is this blue unicorn from NICI.*azz,we have the same unicorn don't we ;) * ( i love kissing this unicorn sebab dia lembutt sangat.so everytime nak naik kete.sure akan kiss this thing first.macam ala2 bantal busuk kak mizah laa...haha..jangan marah ye kak mizz =p ) and of cos my favourite blue butterfly from GAP.i bought it for rm28 je when i was in tokyo.cute kan? =D ( memang sah aku takde keje time pegi client site =p )



so sekarang my blue butterfly dah ada kawan,booboo the blue unicorn.heee =D okeila.dah nak balik dah..penatt betul tunggu system.tengok2 error gak.i'm sure kena datang balik esok nihh..haishhh what a sengal dey.but it is much much better than last week.so dey,dun wori..so far it was a sengal,but splendid dey =) harap2 minggu yang baik eh ;) gtg~ much love xx

erinchunk circled @ 8:46 PM

0 people circled

Post a Comment