Wednesday, April 16, 2008

endurance..no?


wowww!! what a lousy week!! i'm feeling damn lousy and very very NOT productive.the fact that i am having such much workloads.is actually just this ONE fugging thing.seriously since day one i did this fugging thing.i can't stop saying fudge!!!seriously..i think that my boss is poking all over my mistakes.aku taulah aku salah tapi tolonglah betulkan?!! what do u expect?? kalau dah aku tak tau tu maknanya ko kenalah bagitau kann?!! grrrrr~!! seriously,i never fely sooooo pissed off with my sv before.he had been getting into my nerves lately.and even worse making me looked bad in front of HIM!everyday rasa tensedd!! do u know that when people make u feel bad and turned off ur mood..the rest of the week is macam shialll~~ je kann..hoh!i know he wants me to learn.but pushing me like i'm this one stupid bimbo with heartleass face (i know muka aku ni muka seposen..muka blur..muka tak faham) but trust me..your words can bore me MOST of the time!!huh!! so don't blame me!but frankly speaking..this fugging thing is FUGGING!!! complicated that i feel like shouting at him "AKU TAK TAU..AKU TAK TAU LAAHHH..KALAU KAU TAU SANGAT..KAU BUAT SENDIRI!!" huhu.boleh??sebab rasa cam dah give up sangat.bukan la givap ape.tapi this fuggin programme kannn..at one point rasa cam nak hentak2 pc.sebab aku series rasa fedup kenapa programme ni taknak ikut cakap tangan aku yang memprogramme kan dia.grrrrrr~!!! >:( and then sv plak tak abes2 cakap.. "if you don't know..u should ask me.." ya Allah Tuhan aje yang tau kutt..aku ni rasa cam nak meletup otak pikir error satu.pikir camne flow benda alah tu lagi.pastu pikir pasal dia lagi.ye aa..tak ke psycho..dahlah sv duduk sebelah je meja.pastu sikit2 tanya "belum siap lagi ka?..belum siap lagi kaa? " shiaallllll je~~~ aku tau lahhh tapi benda ni amek masa doinkkk!!! if you keep on nagging me aku sure hentak gak keyboard ni kat kepala sapa2 kannggg..cam shiallll jee~~!! (mind my language for today.hormones kut..huh) pastu tengok muka tension dia lagi.aku rasa dia tengah tension gak kut ngan keje.serious aku rasa at another point of view (which is my fikiran waras =p ) i must understand that he has tooooo many things to handle but too little helper and too little time and i on the other hand is definitely NOT helping by being this muka seposen a.k.a tak faham membuat programming yang dari last week tak siap2.maka dengan ini beta menitahkan.beta murka lagi bermuram durja pada minggu ini.hmmmppphhh...


bak kata senior beta,endurance my friend..endurance.seriouslyy...i am being seendurance energizer to duracell punya bateri tauu!!harap2 this lil bunny tak payah tukar2 bunny macam iklan duracell tu.tak larattttt...please come weekends!!tak sabar nak merelease tension mengaraoke kan diri.*i wish~~!!* and then..cakap pasal endurance ni..


to my dear alang,poor lil thing..bersabar ye...kita sama2 berusaha.sama2lah bertahan ok.hope u'll get through it.and i WILL send u postcard.with picture of us lagi.heee..insyaAllah..ok peeps..crashing bed now.nite2.much love xx

erinchunk circled @ 11:31 PM

1 people circled

Post a Comment