Sunday, April 06, 2008

current song : turn back time

by : AQUA



haish..suddenly feels like i'm in the mood for aqua song.seriously time flies so fast!! azz is off back to london again.sedihnyeee~!! s0oo cepat she balik :( but sempat jumpa azz pagi sebelum dia balik london malam tu.we went for our last breakfast together.at our new favourite place ;) rasa macam sekejapppp sangat jumpa azz.pejam celik pejam celik.dah dua minggu.sob sob.sedih and boring!





but takpe~~ lilo is back!! hehe.she's back for her along's wedding.in fact along is officially married now.tinggal reception je nanti kat nilai.next saturday.congrats to abg najib :)


oh!!oh!!i cut my hair!! pretty damn short.kununs nak pendek sikittt je.but turned out makcik tu potong macam rambut rihanna boleh? (haha!tipu je.takde rupa cam rihanna pun.chet!) but its damn short la.but okla kut.since i'm having trouble with sweats lately.plus,pakai tudung lagi with my l0oonggg hair.sangatlaa panjanggg.kena simpul2 lagi dalam tudung.my hair is s0o not breathing la kan.but saya suka je rambut baru nih..hehe.



urm i made a cartoonish version of me.but u know roughly how the hair looks like ;D


oh i did i tell u? its 3 weeks now since ketiadaan itu makhluk.sangat terasa bosan..hari2 rasa mengantuk dan tak semangat.but we still renraku la once in a while.texts and all.in fact,i just had 3g conversation yesterday!! aaahhhh sangat terkejut :P ( mati aku kalau dia baca ni.he he ) so malas nak cerita details la kan.altho hanyalah for few seconds.sempat nampak dia lambai and say helo and showed me the pizza he ate.cuteness!!! ( kenapa saya rasa macam tersengih sorang2?? hahaha ) abaikan..penat je aku lambai balik..rupa2nya tak nampak.chet!time tu hangin betul ngan 3g reception kat tengah2 highway tu.ho ho.but takpe.saya hepi jugak =D thank you for the 3g call.it made my day =)


i met my old collegue in FEC during my intern.happpppyyy sangat.dapat jumpa ferie and nano.and eric and abg ashraf too!! u guys are still the same!! made me laugh all the way ;) although sekejap.but had a good time catching up.but since semua pun macam kusyuk nak makan and kelaparan *lol* so sempat borak sekejap but ferie!! i can't believe ur actually EIGHT months preggy!!u looked s0oo kurus for 8months mengandung.he he.happy to see u too dear.nanti i pegi chulan,we lunch sama2 lagi k.tak sempat tangkap gamba.tapi takpe.we can always meet up =)


then emi just got back from berjalan2 (again!).minah ni sangatla rajin tolong shoppingkan untuk boifren kesayangannye a.k.a my lil bro.i loveee the emporio watch she gave him.sangat cool okei ;) and she gave me this cool shades.which nak pakai tapi segan.sebab cool sangat.ha ha.but okeila kut.nanti i try




thanks emi.dahla sayang nak mati kut kat my lil bro.ish ish ish.adaaa je hadiah dia bagi.baju la,jam la.semua bukan harga main2.risau aku ;p anyways,i miss azz dah :( how i wish she works here.but everything sure ada hikmah nye rite? :) can't wait till december azz!! quick quik quick ;D nadz!cepat update! ;) he he.ok peeps.hitting the 'katil puaka'. =D esok keje.have a good sleep peeps.nite nite.much love xx

erinchunk circled @ 11:53 PM

0 people circled

Post a Comment