Friday, March 21, 2008

saya hepi =)


halo.harini tido lambat sebab petang tadi dah 'bulldozer' for 1 hour.hujan lebat plak tu.once dah masuk comforter terus dunia dah tak hengat :P lagipun kena baca coding.macam biasa.5 minit intai coding 1 jam surfing!haha.azz dah sampai kut kat umah dia.tapi tak call2 pun.rinduuuunya nak jumpa dia.bagi hilang sikit rindu aku kat 'orangdalamkepala' tu.tapi..harini bangun awal.bodyclock dah set.kena bangun by 9.so bukak2 mata terus online.dah terbiasa.macam kat ofis juga.baru nak duduk kat lappie.tiba2 : "hi **7!" erk!terkujat sekejap.terus tersenyum aku :P terus mata yang terkulat2 tadi menjadi BOLAT!!ha ha!terus chat sampai ilang ngantuk.he he.oh well..a simple 'hi' made me smile todei.saya hepi.okei nak tido.still geram ngan bro sebab tak pulang2kan lagi camera gue!grrrr~!!! tapi takpe.harini saya hepi.mimpi gula2! much love xx

erinchunk circled @ 1:00 AM

0 people circled

Post a Comment