Tuesday, March 18, 2008

peliknya..


harini first day masuk ofis rasa janggal sangat.selalu masuk2 sure jengahkan kepala sikit.dah nampak dia.mesti rasa lega.harini bangun lambat.macam ada hikmah plak.tak paya nak pikir harini nak pakai baju ape.kalau tak sure duk pikir.hari isnin kena pakai ape.selasa kena pakai apa.tapi harini rasa pelik..selalunya sampai2..duduk kat workspace,tunggu dia masuk..(dah sah2 saya duduk kat tepi pintu.segala manusia yang masuk sure nampak muka saya dulu :P ) dia selalu masuk lambat.pegi makan kat kedai mamak kat bawah.tapi harini takde. nasib baik harini saya masuk lambat.so takde orang lain yang nak masuk lalu pintu tu dah..at least tak terasa sangat..tapi still..lainnya rasa...


pastu duduk kat meja.terus on pc.tekan 'sign in' kat msn.online.macam biasa.selalunya nama dia sure menyala.pastu sure ada je benda nak cerita.harini takde.peliknye..kalau tak, ada je teka teki nak bagi.tapi harini otak pun blank.teka teki dah takde.mood pun takde.semangat pun takde.macam ni ke rasanya 'benda' itu?macam ada satu lubang kosong.yang pasti bukan lubang hidung.hehe.


harini masa lunch takde semangat langsung.selalunya looking forward sangat.sebab time ni je nak borak2 huha2.tapi harini lain.kawan ajak makan.saya jawab "pegilah dulu..".kalau tak,sure dia dah tercongok tepi meja saya, cakap : "makan?" .siap fikir menu nak makan,kat mana nak makan..harini lain...harini waktu makan takde benda nak cerita.kalau tak sure riuh saya bercerita.ada je lawak2 nak kenakan saya.harini dia takde.saya jadi diam.taktau nak cerita ape..lainnyee..hoh!harini rasa tak best.sangat tak best.esok pun camni jugak ke.....?

erinchunk circled @ 11:44 PM

0 people circled

Post a Comment