Friday, May 04, 2007

ok short update


am now in the library..its s0oo kosong..i loike!!its like i have the whole place to myself.just a few groups of masters student were sitting few tables away from me.oh well at least i dah dapat siapkan most of my slides.. :D tinggal lagi satu slide je.yosh!!erin come one!! ;) lately suka plak dengar lagu "hey now now" hehe..sedap aa pee!!menarik@@ sebab lagu dia cam happy2 time i tengah takde mood,malas and cuakness sebab monday present!!huhu.nak cari as ringtone takde plak.huhu.kena buat sendiri la ni.. :) sure cool..i sorang je ada lagu itew..(ye la tuh.. :P )


well today dah balik uni..pagi tadi pun papa siap macam nak provoke taknak bagi i balik coz malam ni ada bbq for abg mal.my long lost cousin.hehe.he stayed in richardson in states coz he's married to a phillipino..but then he came back!! after all these years..i miss him a lot!!but tu la..sebab nak siapkan fyp ni.papa cakap siapkan ur kerja then only u can enjoy :( siap pujuk i cakap..bbq nanti kita buat masa kakak balik kl ;) u better papa!!i dont mind the bbq but i wanna meet abg mal.i did meet him last week but tak sempat nak borak lama :( but wattado.studies come first!okei.hafta get back to my room.lapar plak rasanya..will update on my presentation this monday.huhu.cuakness!!

erinchunk circled @ 5:41 PM

1 people circled

Post a Comment