Thursday, May 10, 2007

am i in hell?nope..ur in heaven dear.. the sweetest escape XD


heeelllooooo..OMG!!my eyes are daymee bengkak and sepet!!i looked like a swollen katak face!! due to my swollen eyes..it reminds me of urrm..KATAK!!huhuhu..i'm in hell??my nose is 'sokseksoksek',and alternately with uhuk2 here and there and my head hoh!!rasa cam nak antok kat dinding.puh-leaseeee!!i had been having this fever since monday and still tak kebah2..i really need to recover A.S.A.P!!coz i have to start waking up early next week!!huhuhuhu..but move away HELL!! alhamdulillah..i've completed my thesis writings..yoshiiii!!!so i can sing lalalala and sleep early!!woohoo~!!!tetiba rasa macam ada cahaya datang dari langitttt~~~ala..macam dalam komik shin chan tuh..!apekah??i'm in heaven now?? hahaha..see this thesis writings is driving me INSANE!but alhamdulillah it's over now.its actually a draft.so kalau okei takyah tulis balik.kira settle la.kalau tak kena ubah balik tu yang susah sket.so hafta submit it tomorrow so that i can get the feedback from the supervisor by next week.at least i don't have to get : "erin,bila nak tido?dah lambat ni" from my mom neemore :D i'll be sleeping like a baby and offf~~~ for a jog tomorrow!!


wahh!! its been a while u know..and i think i had gained few kilos LAGI!!but boleh si denise cakap i kuwoss??:P nway,yesterday did name sloganizing with pee..haha series aku mereng!dah nak tido tu..sempat mamat ni buat lawak bangang dengan slogan2 ntah pape dia generate..ntah2 dia reka sendiri (hmm..i wonderr..) then there's this one :"With A Name Like Pojoe, It Has To Be Good" tableh blah pleaseeeee..then suddenly dah nak tido nampak ada cicak atas lantai!!!ewwww geli!!then i told my dad..sebab macam pelik cicak atas lantai,selalunya cicak kat dinding.boleh tak dia cakap :"cicak pun nak takut..tu cicakman tuh..jalan atas lantai" wahtt??!! LOL gelak guling2 aku!!terus tak ngantuk aku..then end up sleeping at 2am.thanks pa! >:P so today is definitely a celebration!wanna indulge myself with urm..tiramissyou ice cream..tapi alaa..sakit tekak!!taleh makan eskrem!! >:( huhuhu..nak makan ceklat pun taleh..nanti lagi teruk my batuk.eeiiii bencinyeee!!oh well..there's always another day.and to cik ilham,saya sudah tangkap gambar kucing saye... :D nanti i update about the cats okei ;) to azzahraa annuar,good luck exams.u know delloite's waiting for you right? :) all the best xx

erinchunk circled @ 3:01 PM

0 people circled

Post a Comment