Saturday, March 31, 2007

tetiba rasa cam malassss je nak balik college..the same old perangai came...hehe..baik masa kat ssp,kat matriks,or even japan!lol..at the mo listening to the samsons-dengan nafasmu..sangat sweeeet lagu nih :) i loike the starting..suare dia cam robot sket..tapi kewl~!! anyways..barang2 semua dah siap packed..tapi hati ni berattt je nak balik college :'( although a dinner malam...huhu..even my lil bro went like

ash :"ala erin takyah la balik~"
me : "saya ada dinner la malam ni"
ash : "ala..pastu awak datang cni balik..then pagi isnin awak balik..."

haishhh..mane tak lagi berat jee rasa nak balik..but i promised to myself..bulan ni iAllah taknak balik umah sebab nak siapkan fyp :'( huhuhu..sesungguhnye i have no idea how to do my fyp huarggghhh~~!!!tadi went like shopping all the groceries and toiletteries and all..saya borong jacob sunlife sangat bessshh~!!perasa ceklat :D then chipsmore summore...oh well..beli beriye2 tapi taknak balik kolej..ape cer??~!! :P btw,i bet alang dah sampai umah and deeply in her beauty sleep at the mo ...lang..call me nanti okei :* oh well..malam ni dinner..hmm..kenapa cam tak look forward plak eh?heuheuheu..insyaAllah rajin..esok i update on the dinner ;) toodles~*

erinchunk circled @ 1:00 PM

0 people circled

Post a Comment