Wednesday, March 07, 2007

papa...papa jangan nakal sangat ..heuheueheu


after watching the fabulous cat kat gang starz..hari2 bahu n asyik terhinjut2 everytime dengar lagu papa jahat..lagu tu takler menarik mana..tapi cukupla untuk buat kepala ni goyang2 badan pun rasa cam nak joget sama..hehehehe...cumel~ the lady is super hot la kan..altho gediks tableh blah but seriously..i like her body..very the cun!hehehe..*note that i've gained weight a bit* urgh~!!kenapa pompuan ske pikir pasal gaining weight????teringat satu dialog dalam 'dunia baru 2' azhar sulaiman spoke to elyana


prof (azhar) : kenapa awak sibuk2 sangat nak diet opie?

opie (elyana) : saya dah gemuk la prof.

prof: awak perasan eh?tak elok tau perasan..perasan ni..

opie: (aphal plak aku perasan???)

prof:orang perasan ni..perasan orang tengok dia..sebab tu dia sebuk2 nak kurus.

opie: ??


apekah aku di dalam situasi si opie???aku tak perasan..tapi aku perasanla yang badan aku ni dah naik..so takdeler aku perasan orang tengok aku..heuheuheu..make sense ke ape si azhar sulaiman tuh cakap??tak cukup pasal weight..my sis plak anta mms semalam..series dah keding bleh minah tuh..ni sms dia cakap :


kakak: erin..kakak dah kurus balik la (dulu die kering tapi dah gained sampai 53)

erin:aaa??alaa..biasa je la...takdela kering sangat..okeila tuh lepas kawin gemuk balik.

kakak : takk...ni kering sangat.awak cakap terus terang..elok tak kakak kurus ke macam kering ker macam mayat berjalan??

erin:??? erm..taklah...oke je..kan awak pakai tudung..baju tu pun oke la sket kalau loose.

masa dia ukur baju wedding dia..masa tuh 53kg..skarang dah 45kg!!! so baju dah looose..wedding dia sabtu nih boleh???

kakak : (anta mms siap ada muka dia okeiii) tengok nih ~

erin : (sambil melihat mms) what???ko kenapa???kurus nak mati!!! urm..okei..ape eh??erm..aaa...awak nak gemoks balik...dalam masa 3 hari ni..ko makannnnn je..bangun makan..sebelum tido makan...pastu tido pentang..pastu makan dan makan lagi..confirmed dalam 3 hari leh gemoks balik..at least berisi la sket :P


err..membantu tak aku??hahaha...series..kakak ku dah kurus balik!!!dia tak makan tengah hari and malam please~~~~ 8 kilos in less than 2 months!!!! aaahhhhh!!!jealous sebab dia berjaya kuruskan badan...but kesian sebab dah keding sangat...but i assured her..baju tu besar..so takpela..orang tak nampak dia keding sangat.. * aku pelik sebenarnya..dia nak kurus ke taknak sebenarnya??* huhuhu...so0oo susah jadi pompuan..aku nak kurus..dia nak gemuk.boleh tak?aku ni memang la keciks..tapi montot 'adik' beyonce pleaseee...sengal jer..dah tak muat size '0' GAP!!!! shiaaallllllll...as in kat montot la kan!!!camne ek?? hrrrmm..

erinchunk circled @ 11:42 AM

2 people circled

Post a Comment