Tuesday, March 06, 2007

one down..3 more to go~


hye people..after a while..after looking at my blog and blog-hopping-around..terasa sayu plak because dah lama my blog sunyi sepi :( hihii..so lemme tell you about my progress..hmm..after a while..been thru hell with my fyp...so alhamdulillah..phase one dah lepas..but baru lepas phase one yang mudah je..but since i am totally "visual basic 6 for dummies" so one down..three more to go~!!yosh!!ganbarimasu!!then i have 3 more phases since i've got the mifare card read write reader..so cam tak tahu nak buat ape ngan benda cinonet pelik ni (device dia kecik giler tapi harga rm400!!gilak aaa!!!) so its more like 300 more to go instead of 3!!


then,setelah sekian lama si mamat tuh balik oz...baru la semalam bertanya kabar..s0,semalam called pee..hehe..pee!!i thot u dah pengsan!!!boleh tak?hahaha..but seb baik still living and kicking sambil bermain sims..aduihhh boleh dia balik tak tanya kabar kat aku eh?aku dah separuh mati kat sini.haha..ko nih memang aa pee!!(saje je) anyways,shila called~~~!!ala babe!!windunyer!!!bila ek u nak balik mesia..rindu dengar suara ko :x boleh tak??dia stressed life sebab *toot* ,takde langsung dalam diary hidup dia,stressed sebab studies..dahlah dak medic..bestnyer!!!memang gifted la u shil!!neeways,thank you for calling all the way from ireland :X



oh,yosh!!kali ni confirm berjaya comments ku..coz this time i use bloggernyer codings.hebat tak saya??hahaha padahal senang je..dia dah bagi dah pun..haha..cuma takde masa nak amek masa lama2 cari kat help center :P so yep~!!this time yatto!!!!!berjaya..ngeee :D ..boleh tak benda lain suka je cari codings..tapi kalau vb sengallllll je nak cari.oh well..nak sambung menyengal ngan VB.hari sabtu ni kakak nikah~~!!waht???!!!!huhuhu..sedih la jugak..sebab nanti i sorang je kat umah..tade kawan :'( oh well~ cest la vie xxx c u aroun about :P

erinchunk circled @ 1:34 PM

0 people circled

Post a Comment