Sunday, February 25, 2007

whoopss..what has happened????heheheh


yosh~~baru lepas tengok cite skeleton key..huhu..cite lama tuh~~suke la tengok kate hudson..dia comei..she and sandra bullock sangat kewl okei..ouh,first time tengok cite horror sorang2 :P adikku juga terkujat tengok aku duk menonton sambil sound system to da max!heuheu..quite mencabar gak:P but tak horror sangat sebab cite pasal witch..bukan antu pun :P oh well,first and foremost..i finally changed my layout for almost 2 years now..lama kan??hahah..guess wat??i dah lama usha layout ni..tapi i just like to menyusahkan orang lain to scroll my ruang keciks yang ada kat blog lama..but since people can't really see the whole deal of my layout so why bother menyusahkan mika mika..kehkehkeh..so here i am blogging in my new layout *definitely another weird traits of me.lol*


nurenchunk called me semalam!!sangat thrill please...ye aaa...orang tu mana nak call aku kat sini...ingat kat taichunk je :P koi janai no?*winks*winks* no offends fuda~but we talked for half an hour!!lama tuh~!!best please~~~!!! thanks for calling hun~ dari japan lagi..hikhik..although alang called much longer pun pernah,but lang..u had been busy eh lately?miss u la babe :( its oke.i understanding ;) but sangat best!!!borak2 macam dekat....je!hihih..gossips please!!!so i was telling her that my head had been s0oo heavy lately..dunno why~ *BIG possibility from my major gastric!* very sad....coz i thought i can push the limit..buat fyp is s0oo stressful!!so the more i paksa buat benda yang i tak faham...i think i kenot!!! :( *imagine 12-13hrs in front of the computer okei..* i will stress myself and end up like today..bad stomach ache and heavy headed for 3 days now!haish~!!!


then she said la.."lambat lagi tuh bulan 5!! jangan risau.." hehe..terus i went all lazy and tidak mahu menyambung lagi..sebab i rasa i kena relax la sket..hahaha alasan!! but WAIT!!since i had changed the new layout here..i am planning to bersemangat to start my fyp starting march!yosh!!!ganbaru~~~!!so i was thinking..all so sudden i rasa nak blog tonight sebab esok maybe i dah takde benda nak cite..next week uni dah start..then i dah kena tekun and concentrate on my project (finger crossed!!) so people...apekah susah membuat final year project..kenapa aku cuak terlebih??tulun~~~ wish me luck..


dan bulan depan jugak la my one and only sister is getting married~!!!sedih please~~!!!dahlah haritu pegi tempah baju..*guna kain yang alang beli kat indon..tak jahit2 lagi* thanks lel..sayang ko!!boleh tak kakak tailor tu kata apa?? "dia dah naik sket kat sini" hello~~ kat sini tuh mane???boleh tak??memang sah beyonce la aku!!!!(er..more like..adik beyonce sket..takdela besau cam dia,mak!!) hehehe..but demi kakak ku..acehhh..so dah hantar le baju nyer..next 2 weeks siap..wahh..everyone's getting married..sangat horror okei..its not like i'm getting married too~!!!but er..the thought of it freaks me out..huhu..oh well..nak sambung buat keje sket..azz!!!update~~!!!nurenchunk~~ sila update jugee..awak tuh dah nak sotsugyou~ :P misch ya all <33

erinchunk circled @ 12:52 AM

0 people circled

Post a Comment