Friday, February 16, 2007

ape itu heritage?heuheuheu..i looked like japs..i lyke~!!

wahhh~~!!akhirnyaa..hihi..petang tadi internet lagging kut..sebab tu taleh nak postkan heritage ni :P actuallydah buat since semalam..tapi problem ngan internet maka tergendala sebentar..well..memang interesting giler..dukbusan2 so main ngan benda heritage ni..duk testing kat gamba a-ash,papa,pojoe pun i tried.so funny.actually dah pernah tengok kat azz punya blog before ni..then kak anemplak tagged.so tengah rajin2 nih..buatla..hehe..





heuheu..skali testing2 lagi dapat takuya~~ahh sangat cute!!tableh blah kan??and i realized i dapat muka this korean actress dua kali..apakah??hehe..nama dia son ye jin.n i oso got beyonce..hahah tangmana lah tu??





anyways,tagging nuren,ilham,azz,canaz,jido,hallie,alang nak jugak ker :P leh aaa :D hihihi..oh,tadi pee dah balik oz.hihi funny plak call sampai 2-3 kali..tapi cakap.."okla.." bla bla bla..pastu letak..lawak please..anyhow,dont miss me ok.. ;) one more year to go aite..oh..well..so tired today..ntah kenapa malas nak buat keje and all end up playing with my lil ameer hihih..lagi bestt~~~suddenly windu kat my friends in brits la..miss u azz..alang!!sangat!!!!jido~!!!and er..sape lagi ek..oh denise~!!u kat oz..so kira boleh masuk skali la:Pwindu u guysss..cepat balik pleaseee~~!!

erinchunk circled @ 11:36 PM

0 people circled

Post a Comment