Saturday, January 13, 2007

happy 10th anniversary 9701~*


to all 9701~ a decade and still counting..sangat thrill sebab upload
pictures kat fotopages sangat laju..weeee...anyhouu...may Allah bless
our friendship always.. ;) semalam lunch ngan fiza lagi :) makan ikan
pari bakar ngan air asamm....mak aih sedapnyerrr..we went to tanglin.
dekat je rupanya from her office..pastu we went jalan2 cari barang :P
guess wat we both bought for ourselves?? ;p




yupe..we both ada perfume same =D



then we went jalan2 sum more then went back to her office for a drink.
er..sumting happened..sumting ewwwweyy happened~ memang tableh blahla
dis mamat trying to flirt with fiza..but muka dia memang tableh blah!!
eweeeee~!!! dahla ajak makan..??macamla dia nak bayar???!!!kawan dia
pun sure malu ada kawan camtuh..hahahah..gelak guling2 :D then i hafta
go *sigh* i wanna do it again la fizz..nanti next 2 weeks plak okei ;)



balik umah..satu badan sakit..sebab jalan ke hulu ke hilir backpacking
my laptop..huhuh..sebab takut kena curik letak dalam keta fizz..cam
pojoe kena..tidakk..sangat banyak gamba di dalam..tak sanggup nak risk
it:P but then mula2 tak terasa..time nak tido..mak aih..maka letaklah
minyak urut di seluruh badan..huhuhu..dahlah kena sapu sendiri..sebab
semua orang dah tido:P oh~~~ saya sudah dapat gamba outings ku dengan
chunkie..hehe nuren..dat is ur new name :P hehe..chat ngan chunkie
sampai badan dah terasa saket :P sambil2 tengok gamba outings kami..
it was s0oo fun..ada gamba yang thrill pun ada..ahaks!jyodang jang~~
then teringat plak..baru je last week kuar ngan chunkie..dah balik :'(
anyhouuu...esok nak tengok the guardian~!!yippie~~harap2 ada ticket!!
abang kutcher ku...i'm cominggggg~



++ gambar outings kami disini ++

erinchunk circled @ 12:23 AM

0 people circled

Post a Comment